Kalibraties

warranties

Kalibraties: behoud de precisie, behoud de performantie

Wij kalibreren uw materiaal

Wij raden aan om uw meettoestel jaarlijks binnen te brengen voor kalibratie en een grondig nazicht. Zo bent u 100% zeker dat u met een perfect functionerend apparaat te werkt gaat, en uw productiviteitefficiëntie en nauwkeurigheid gegarandeerd is.

Verschillende grote werkgevers (Aquafin, Eandis, Proximus, AIV, …) vereisen een jaarlijks nazicht van de gebruikte meetinstrumenten van hun onderaannemers, alvorens de opdracht toe te kennen.

Voor elke kalibratie levert Sitech een gecertificeerd kalibratierapport af, dat door officiële instanties en deze grote organisaties wordt erkend.

U krijgt uw instrument en koffer volledig opgekuist en in orde gezet terug, klaar om opnieuw een nieuw jaar productief te werken.

elec

Totaalstations
De revisie van uw totaalstation verzekert zijn precisie en uw efficiëntie.

Lasers
Een volledige revisie die u in alle gemoedsrust laat werken. We maken gebruik van een gekalibreerde meetbasis en lever uiteraard de nodige certificaten bij onze service. 

VERVANGTOESTELLEN

Wil u uw instrumenten binnenkort binnenbrengen voor onderhoud, reserveer dan snel uw service-moment bij onze service engineer, zodat u op een minimum van tijd weer aan de slag kan.

Denk eraan uw toestellen binnen te brengen in de kalmere periodes (zomer, feestdagen,… ), rekening houdende met onze sluitingsdagen in die periodes.

Kunt u uw toestel absoluut niet missen? Geen nood, Sitech beschikt over een kwalitatief materiaalpark. Vervangtoestellingen bij defect worden gratis voorzien bij het afsluiten van een contract.

OPHALEN EN VERZENDEN VAN INSTRUMENTEN

U bent steeds welkom in ons servicecentrum te Melle om uw instrumenten binnen te brengen en weer af te halen. Lukt dat niet, dan kunnen wij de afhaling en terugzending van uw materiaal verzorgen.

Er zijn ook verschillende Bpost drop-points voorzien in België om het versturen van uw materiaal nog tijdsefficiënter te maken. 

Contact us


  Ik ga ermee akkoord te ontvangen:
  - de M TECHNOLOGIES BELUX nieuwsbrief;
  - de GROUPE MONNOYEUR nieuwsbrief;
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van M TECHNOLOGIES BELUX;
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van GROUPE MONNOYEUR.
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van de handelspartners van GROUPE MONNOYEUR.
  M TECHNOLOGIES BELUX informeert u dat indien u dit formulier online via de Website https://sitech-belgium.be invult en indient, verwerking van uw persoonsgegevens plaatsvindt voor commerciële prospectiedoeleinden (beheer van de e-mailing, beheer van de inschrijving op de nieuwsbrief, etc.).
  Door het aanvinken van een of meer van de bovenstaande “ik accepteer”-hokjes, gaat u akkoord met het ontvangen van de digitale nieuwsbrief, en/of digitale aanbiedingen en/of digitale commerciële communicatie van ons, van andere entiteiten van GROUPE MONNOYEUR of van onze partners. Indien u dergelijke digitale aanbiedingen en commerciële communicatie niet langer wenst te ontvangen, kunt u uw toestemming intrekken door een bericht te sturen naar het volgende e-mailadres: dpo@monnoyeur.com.
  In overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens, heeft u:
  het recht op toegang tot en rectificatie, wissing en overdraagbaarheid van uw Persoonsgegevens;
  het recht op beperking van de verwerking en het recht om bezwaar (op gegronde redenen) te maken tegen de verwerking van uw Persoonsgegevens en om uw toestemming te allen tijde in te trekken;
  U heeft eveneens het recht een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens, indien u van mening bent dat sprake is van een inbreuk op de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens, in het bijzonder Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 (“AVG”) welke in werking is getreden op 25 mei 2018.
  Voor meer informatie betreffende deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacy Beleid.

  nl_BENL