Diensten

SITECH BELGIUM: veel meer dan enkel verkoper

Tijdens de verkoop word je natuurlijk al geholpen door gespecialiseerde verkopers maar ook onze dienst na verkoop spaart kosten noch moeite om van jou een tevreden klant te maken. De knowhow en expertise van ons team wordt ingezet om ervoor te zorgen dat onze producten vlekkeloos, precies en continu werken.

Bij elk probleem kun je elke dag beroepen op:

– een commerciële medewerker die je adviseert en samen met jou de beste oplossing voor je project zoekt,
– een toepassingsingenieur die je opleidt en helpt bij het gebruik van je systeem,
– een monteur die je uitrusting installeert en correct laat werken.

Vind je niet wat je zoekt?

De meest geleverde diensten hebben we hieronder handig opgelijst. Toch is het mogelijk dat er vragen overblijven waar je niet meteen een antwoord op vindt. 

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen via info@sitech-belgium.com of +32(0)9 277 16 00

Contact us


  Ik ga ermee akkoord te ontvangen:
  - de M TECHNOLOGIES BELUX nieuwsbrief;
  - de GROUPE MONNOYEUR nieuwsbrief;
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van M TECHNOLOGIES BELUX;
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van GROUPE MONNOYEUR.
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van de handelspartners van GROUPE MONNOYEUR.
  M TECHNOLOGIES BELUX informeert u dat indien u dit formulier online via de Website https://sitech-belgium.be invult en indient, verwerking van uw persoonsgegevens plaatsvindt voor commerciële prospectiedoeleinden (beheer van de e-mailing, beheer van de inschrijving op de nieuwsbrief, etc.).
  Door het aanvinken van een of meer van de bovenstaande “ik accepteer”-hokjes, gaat u akkoord met het ontvangen van de digitale nieuwsbrief, en/of digitale aanbiedingen en/of digitale commerciële communicatie van ons, van andere entiteiten van GROUPE MONNOYEUR of van onze partners. Indien u dergelijke digitale aanbiedingen en commerciële communicatie niet langer wenst te ontvangen, kunt u uw toestemming intrekken door een bericht te sturen naar het volgende e-mailadres: dpo@monnoyeur.com.
  In overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens, heeft u:
  het recht op toegang tot en rectificatie, wissing en overdraagbaarheid van uw Persoonsgegevens;
  het recht op beperking van de verwerking en het recht om bezwaar (op gegronde redenen) te maken tegen de verwerking van uw Persoonsgegevens en om uw toestemming te allen tijde in te trekken;
  U heeft eveneens het recht een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens, indien u van mening bent dat sprake is van een inbreuk op de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens, in het bijzonder Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 (“AVG”) welke in werking is getreden op 25 mei 2018.
  Voor meer informatie betreffende deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacy Beleid.

  nl_BENL