Diensten


Change management support, training, on-site of werkplaats onderhoud: een reeks van diensten om u te helpen Trimble tools gemakkelijk te adopteren.

Werken op locatie
De techniekers van SITECH Belgium beschikken over alle juiste middelen om snel en efficiënt te kunnen reageren op verzoeken betreffende installaties en reparaties.
Lees verder
Productiebewaking en -optimalisatie – Arkance Optimum
Grondwerken en groeven: optimalisering van de productie en vermindering van de koolstofvoetafdruk. Ons team adviseert, traint en ondersteunt bedrijven bij het inzetten van methoden en technologieën om hun productie efficiënter en groener te maken.  
Lees verder
Verkoop van tweedehands materieel
Gebruikte krachtige systemen voor een lagere investering. Onze experts bieden een scala aan landmeetkundige en begeleidingsproducten te koop aan in onze filialen.
Lees verder
Verhuur van materiaal
Een volledig gecontroleerde investering. Wij bieden een reeks Trimble-oplossingen die u kunt huren in functie van uw projecten. Dit geeft u controle over uw investering, want u werkt met de nieuwste Trimble-technologie, van geleidingssystemen tot landmeetapparatuur, zonder dat u hoeft te investeren in oplossingen.
Lees verder