20
Experts tot uw dienst
1000
Uren opleiding per jaar
+ van 150
Oplossingen om uw productiviteit ter plaatse te verhogen

Innovatie - Digitaal project - Vermindering van de koolstofvoetafdruk


Partner to build smarter

SITECH Belgium is de exclusieve verdeler van Trimble-oplossingen voor bouwplaatsen: geleiding, topografie, software.

    • Innovatie
    • Digitale bouwplaats
    • Vermindering van de koolstofvoetafdruk

Innovatie, door geavanceerde geleidings- en automatiseringsfuncties, augmented reality, scanning, drones, simulator: op weg naar de autonome bouwplaats.

De digitale bouwplaats. De bouwplaats naast de bouwplaats, die gegevens gebruikt om alles wat op de bouwplaats gebeurt te modelleren, om de productie te meten, om het digitale model te verrijken en om het digitale continuüm van het kantoor naar de bouwplaats, van ontwerp tot oplevering, te realiseren.

De zoektocht naar productiviteit en de vermindering van de koolstofvoetafdruk. Dit zijn belangrijke thema’s voor onze klanten en dus een grote verantwoordelijkheid voor ons. De Arkance Group is een partner in slimmer bouwen. Onze ambitie is om digitale technologie te gebruiken om deze uitdagingen aan te gaan, om de manier waarop we werken en machines gebruiken te veranderen, om informatiestromen en processen te optimaliseren en om de manier waarop we projecten ontwerpen en werkzaamheden uitvoeren te verbeteren.

Arkance Groep


Partner to build smarter

De waardepropositie van ARKANCE is het ondersteunen van haar klanten bij hun digitale transitie via een Europees netwerk van experts. Met 650 medewerkers verdeeld over 4 divisies – ARKANCE SYSTEMS, ARKANCE OPTIMUM, ALLTERRA en SITECH – werkt de groep samen met wereldleiders, met name AUTODESK en TRIMBLE, om oplossingen te distribueren en te implementeren die gericht zijn op de optimalisatie van alle fasen van de levenscyclus van een project en die de uitwisseling tussen kantoren en bouwplaatsen vergemakkelijken.Contacteer ons


Partner to build smarter

    Voor meeer informatie betreffende onze database, kunt u terecht op:Beleid inzake persoonsgegevens.*