20
Experts tot uw dienst
1000
Uren opleiding per jaar
+ van 150
Oplossingen om uw productiviteit ter plaatse te verhogen

Innovatie - Digitaal project - Vermindering van de koolstofvoetafdruk


Partner to build smarter

SITECH Belgium is de exclusieve verdeler van Trimble-oplossingen voor bouwplaatsen: geleiding, topografie, software.

  • Innovatie
  • Digitale bouwplaats
  • Vermindering van de koolstofvoetafdruk

Innovatie, door geavanceerde geleidings- en automatiseringsfuncties, augmented reality, scanning, drones, simulator: op weg naar de autonome bouwplaats.

De digitale bouwplaats. De bouwplaats naast de bouwplaats, die gegevens gebruikt om alles wat op de bouwplaats gebeurt te modelleren, om de productie te meten, om het digitale model te verrijken en om het digitale continuüm van het kantoor naar de bouwplaats, van ontwerp tot oplevering, te realiseren.

De zoektocht naar productiviteit en de vermindering van de koolstofvoetafdruk. Dit zijn belangrijke thema’s voor onze klanten en dus een grote verantwoordelijkheid voor ons. De Arkance Group is een partner in slimmer bouwen. Onze ambitie is om digitale technologie te gebruiken om deze uitdagingen aan te gaan, om de manier waarop we werken en machines gebruiken te veranderen, om informatiestromen en processen te optimaliseren en om de manier waarop we projecten ontwerpen en werkzaamheden uitvoeren te verbeteren.

Arkance Groep


Partner to build smarter

De waardepropositie van ARKANCE is het ondersteunen van haar klanten bij hun digitale transitie via een Europees netwerk van experts. Met 650 medewerkers verdeeld over 4 divisies – ARKANCE SYSTEMS, ARKANCE OPTIMUM, ALLTERRA en SITECH – werkt de groep samen met wereldleiders, met name AUTODESK en TRIMBLE, om oplossingen te distribueren en te implementeren die gericht zijn op de optimalisatie van alle fasen van de levenscyclus van een project en die de uitwisseling tussen kantoren en bouwplaatsen vergemakkelijken.Contacteer ons


Partner to build smarter

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.