Transition Named User Autodesk


Voor ons bent u meer dan een serienummer

Vanaf mei 2020 stopt Autodesk hun licenties op basis van serienummers en wijst elk abonnement toe aan een ‘named user’. Deze nieuwe plannen bieden nu en in de toekomst voordelen tegen een prijs die overeenkomt met wat u vandaag betaalt.

  • Persoonlijke toegang voor alle medewerkers, waar en wanneer ze ook werken. Geen downtime meer omdat al uw licenties in gebruik zijn.
  • Eenvoudige optimalisatie van de licentiekosten. Met de nieuwe Named User Plans heeft u inzicht in uw gebruiksgegevens, waardoor u slimmer kunt investeren voor uw bedrijf.
  • Licenties en plannen voor individuele personen, teams en bedrijven met een toegewijde of flexibele softwaretoegang, afhankelijk van hoe uw bedrijf werkt.
  • Met vereenvoudigd en veilig licentiebeheer hoeft u niet langer netwerkservers te beheren of anonieme serienummers bij te houden.

De overgang naar Named User Plans is sneller en eenvoudiger dan u denkt. In een paar eenvoudige stappen heeft u toegang tot een meer relevante gebruikerservaring, inclusief samenwerking, op maat gemaakte leerinhouden en inzichten. Via onderstaand filmpje (in het Engels) komt u hierover meer te weten. We lijsten ook alles op in een overzichtelijk document.