Beschermingsplan

SCS900

Om de nauwkeurigheid en de goede werking van uw uitrusting van Trimble te verzekeren, reviseren onze experts uw materieel heel het jaar door in de ateliers van de klantendienst van onze agentschappen. Hieronder vindt u voor elk van uw producten de mogelijke formules. Zo kan u beslissen welke formule het best aansluit bij de verwachtingen.

Totaalstations
De revisie van uw totaalstation verzekert zijn precisie en uw efficiëntie. We stellen u twee formules voor die uw gemoedsrust garanderen.

Formule CONTROLE 
IJking, conformering, controle van de firmware en revisie van het veldgeheugen.

Formule GEMOEDSRUST
Volledige revisie van uw totaalstation en 1 jaar verlenging van de garantie, inclusief de reparatie van defecten en de uitlening van materieel tijdens de duur van de reparaties. 

Topografische oplossingen met GPS
Er zijn drie revisieformules verkrijgbaar: revisie van uw GPS-basis, uw mobiele GPS of de combinatie van uw basisstation en mobiele GPS. Wij reviseren voor elke formule ook het veldgeheugen.

Formule CONTROLE
Basisstation of rover (en veldgeheugen): volledig onderzoek met controle van de verbindingen, visuele aanblik en upgrade naar de laatste versie van de firmware. 

Volledige uitrusting: volledig onderzoek en upgrade naar de laatste versie van de firmware voor het geheel van uw uitrusting, inclusief basis, rover en veldgeheugen. 

Formule COMFORT
Basisstation of rover (en veldgeheugen): volledig onderzoek en upgrade naar de laatste versie van de firmware voor uw basisstation of rover (en software van het veldgeheugen). Plus één jaar toegang tot de downloads van de updates van de firmware. 

Volledig systeem: volledig onderzoek en upgrade naar de laatste versie van de firmware, plus één jaar toegang tot de downloads van de updates van de firmware voor alle componenten van uw uitrusting. 

Formule GEMOEDSRUST
Basisstation of rover (en veldgeheugen): volledig onderzoek en upgrade naar de laatste versie van de firmware, plus één jaar toegang tot de downloads van de updates van de firmware en uitbreiding met één jaar van de garantie voor uw basisstation of rover en veldgeheugen met gratis reparatie en vervanging tijdens de reparatie. 

Volledig systeem: volledig onderzoek en upgrade naar de laatste versie van de firmware, plus één jaar toegang tot de downloads van de updates van de firmware en uitbreiding met één jaar van de garantie voor al uw uitrustingen (reparatie en gratis vervanging tijdens de duur van de reparatie). 

Sturingssystemen
Wij stellen u drie formules voor de revisie van uw sturingssystemen voor, ofwel voor alleen de bedieningsconsole, ofwel voor alle componenten van uw uitrusting (antennes, radio, bedieningsconsole of prisma, radio en bedieningsconsole).

Formule CONTROLE 
Bedieningsconsole: revisie van alleen de bedieningsconsole met algemeen onderzoek van de bedieningsconsole, installatie en upgrade van de GCS900 naar de laatste versie. 

Volledig systeem: volledige check-up van de componenten van uw systeem met schoonmaak en upgrade van de firmware naar de laatste versie voor het volledige systeem. 

Formule COMFORT
Bedieningsconsole: check-up van de bedieningsconsole en upgrade naar de laatste versie van GCS900 zodat u de nieuwste functies kunt gebruiken. U krijgt bovendien één jaar toegang tot de downloads van de updates van de software van de bedieningsconsole. 

Volledig systeem: revisie van het volledige systeem en upgrade naar de laatste versie van de firmware voor alle componenten. U krijgt ook één jaar toegang tot de downloads van de updates van de firmware. 

Formule GEMOEDSRUST
Bedieningsconsole: check-up, upgrade van GCS900 en één jaar toegang tot de downloads van de laatste versies. Plus uitbreiding met één jaar van de garantie voor uw bedieningsconsole, met gratis reparatie bij defect en vervanging tijdens de reparatie. 

Volledig systeem: revisie van het volledige systeem en upgrade naar de laatste versie van de firmware voor alle componenten, plus één jaar toegang tot de downloads van updates van de firmware. Plus uitbreiding met één jaar van de garantie voor de componenten, met reparatie en vervanging tijdens de reparatie. 

Lasers
Een volledige revisieformule die u in alle gemoedsrust laat werken.

Formule CONTROLE
Kalibratie, hellingcontrole, visuele aanblik, algemeen onderzoek van de accessoires en aflevering van een conformiteitscertificaat. 

Contact us


  Ik ga ermee akkoord te ontvangen:
  - de M TECHNOLOGIES BELUX nieuwsbrief;
  - de GROUPE MONNOYEUR nieuwsbrief;
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van M TECHNOLOGIES BELUX;
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van GROUPE MONNOYEUR.
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van de handelspartners van GROUPE MONNOYEUR.
  M TECHNOLOGIES BELUX informeert u dat indien u dit formulier online via de Website https://sitech-belgium.be invult en indient, verwerking van uw persoonsgegevens plaatsvindt voor commerciële prospectiedoeleinden (beheer van de e-mailing, beheer van de inschrijving op de nieuwsbrief, etc.).
  Door het aanvinken van een of meer van de bovenstaande “ik accepteer”-hokjes, gaat u akkoord met het ontvangen van de digitale nieuwsbrief, en/of digitale aanbiedingen en/of digitale commerciële communicatie van ons, van andere entiteiten van GROUPE MONNOYEUR of van onze partners. Indien u dergelijke digitale aanbiedingen en commerciële communicatie niet langer wenst te ontvangen, kunt u uw toestemming intrekken door een bericht te sturen naar het volgende e-mailadres: dpo@monnoyeur.com.
  In overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens, heeft u:
  het recht op toegang tot en rectificatie, wissing en overdraagbaarheid van uw Persoonsgegevens;
  het recht op beperking van de verwerking en het recht om bezwaar (op gegronde redenen) te maken tegen de verwerking van uw Persoonsgegevens en om uw toestemming te allen tijde in te trekken;
  U heeft eveneens het recht een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens, indien u van mening bent dat sprake is van een inbreuk op de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens, in het bijzonder Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 (“AVG”) welke in werking is getreden op 25 mei 2018.
  Voor meer informatie betreffende deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacy Beleid.

  nl_BENL