Support

P1020492

Bel een expert

Onze technici staan paraat om te antwoorden op alle dagelijkse problemen en noden bij het gebruik van jullie materiaal. 

 • Gebruik van jullie topografisch materiaal
 • Noden bij jullie machinesturingssystemen
 • Gebruik van de Trimblesoftware

Aarzel niet om de technici te contacteren op +32 (0) 37 80 17 50. Let op: zij worden niet ingeschakeld voor de reparatie en de kalibratie van jullie materiaal. Daarvoor bel je beter de klantendienst. 

Lanceer een teamviewersessie

Biedt IT-ondersteuning op afstand wanneer het nodig is

Technische incidenten gebeuren nu eenmaal. Computerproblemen, systemen die crashen en apparaten die uitvallen kunnen ervoor zorgen dat er niet meer kan worden gewerkt. Onze professionals kiezen voor TeamViewer™ zodat ze altijd en overal direct ondersteuning op afstand kunnen bieden aan onze klanten en we niet op locatie langs hoeven te gaan.

Dit zorgt voor aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen. We maken een veilige verbinding met uw computers, krijgen toegang tot bestanden en applicaties, en lossen problemen op wanneer u onze hulp het hardst nodig hebt.

Klik hier om een teamviewersessie te starten.

Contact us


  Ik ga ermee akkoord te ontvangen:
  - de M TECHNOLOGIES BELUX nieuwsbrief;
  - de GROUPE MONNOYEUR nieuwsbrief;
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van M TECHNOLOGIES BELUX;
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van GROUPE MONNOYEUR.
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van de handelspartners van GROUPE MONNOYEUR.
  M TECHNOLOGIES BELUX informeert u dat indien u dit formulier online via de Website https://sitech-belgium.be invult en indient, verwerking van uw persoonsgegevens plaatsvindt voor commerciële prospectiedoeleinden (beheer van de e-mailing, beheer van de inschrijving op de nieuwsbrief, etc.).
  Door het aanvinken van een of meer van de bovenstaande “ik accepteer”-hokjes, gaat u akkoord met het ontvangen van de digitale nieuwsbrief, en/of digitale aanbiedingen en/of digitale commerciële communicatie van ons, van andere entiteiten van GROUPE MONNOYEUR of van onze partners. Indien u dergelijke digitale aanbiedingen en commerciële communicatie niet langer wenst te ontvangen, kunt u uw toestemming intrekken door een bericht te sturen naar het volgende e-mailadres: dpo@monnoyeur.com.
  In overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens, heeft u:
  het recht op toegang tot en rectificatie, wissing en overdraagbaarheid van uw Persoonsgegevens;
  het recht op beperking van de verwerking en het recht om bezwaar (op gegronde redenen) te maken tegen de verwerking van uw Persoonsgegevens en om uw toestemming te allen tijde in te trekken;
  U heeft eveneens het recht een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens, indien u van mening bent dat sprake is van een inbreuk op de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens, in het bijzonder Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 (“AVG”) welke in werking is getreden op 25 mei 2018.
  Voor meer informatie betreffende deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacy Beleid.

  nl_BENL