Opleiding

 

Opleidingen bij SITECH: haal nog meer uit uw investering

SITECH Belgium nv investeert continu in personeel en materiaal om uw personeel vakkundig op te leiden in het gebruik van uw investeringen in Trimble apparatuur.

Wij beseffen maar al te goed dat zonder degelijke opleiding uw investering niet zal renderen.  Investeren in opleiding is zeker zo belangrijk als investeren in het juiste materiaal.

Daarom biedt SITECH Belgium nv gepersonaliseerde opleidingen aan.  Rekening houdend met de behoeften in uw firma kunnen wij u een voorstel maken voor specifieke opleidingen in machinesturing, meten met GPS of totaaltation en software.

Ons vormingsaanbod

 • Klassikale opleiding voor machinisten (GCS900 of Trimble Earthworks)
 • Klassikale opleiding voor landmeters (SCS900)
 • Klassikale opleiding voor landmeters en projectleiders (Trimble Business Center)
 • Opleidingen op maat bij u op het bedrijf (bv. winteropleidingen)

 

Contact us


  Ik ga ermee akkoord te ontvangen:
  - de M TECHNOLOGIES BELUX nieuwsbrief;
  - de GROUPE MONNOYEUR nieuwsbrief;
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van M TECHNOLOGIES BELUX;
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van GROUPE MONNOYEUR.
  - digitale aanbiedingen en commerciële communicatie van de handelspartners van GROUPE MONNOYEUR.
  M TECHNOLOGIES BELUX informeert u dat indien u dit formulier online via de Website https://sitech-belgium.be invult en indient, verwerking van uw persoonsgegevens plaatsvindt voor commerciële prospectiedoeleinden (beheer van de e-mailing, beheer van de inschrijving op de nieuwsbrief, etc.).
  Door het aanvinken van een of meer van de bovenstaande “ik accepteer”-hokjes, gaat u akkoord met het ontvangen van de digitale nieuwsbrief, en/of digitale aanbiedingen en/of digitale commerciële communicatie van ons, van andere entiteiten van GROUPE MONNOYEUR of van onze partners. Indien u dergelijke digitale aanbiedingen en commerciële communicatie niet langer wenst te ontvangen, kunt u uw toestemming intrekken door een bericht te sturen naar het volgende e-mailadres: dpo@monnoyeur.com.
  In overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens, heeft u:
  het recht op toegang tot en rectificatie, wissing en overdraagbaarheid van uw Persoonsgegevens;
  het recht op beperking van de verwerking en het recht om bezwaar (op gegronde redenen) te maken tegen de verwerking van uw Persoonsgegevens en om uw toestemming te allen tijde in te trekken;
  U heeft eveneens het recht een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens, indien u van mening bent dat sprake is van een inbreuk op de toepasselijke wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens, in het bijzonder Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 (“AVG”) welke in werking is getreden op 25 mei 2018.
  Voor meer informatie betreffende deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacy Beleid.

  nl_BENL