R780

De R780 vervangt de SPS986 in onze Trimble mobiele serie. In combinatie met onze SPS-serie veldboekjes is het de optimale oplossing voor uw dagelijkse landmeetkundige behoeften.

Het is een waar concentraat van nieuwe technologieën, maar het is nog steeds een Trimble oplossing: robuust en ontworpen om de klimatologische omstandigheden van je werkterreinen te weerstaan. De snelheid van uitvoering in combinatie met deze robuustheid stelt je in staat om met een gerust hart te werken.  

Nieuwe R780 functionaliteiten  

Met de eBubble functie kun je kostbare tijd besparen: het niveau van je mobiel verschijnt op het scherm van je veldnotebook. Dit maakt het gemakkelijker om de hoek van je meetstok te corrigeren en sneller punten te krijgen.  

De antenne ontvangt RTK (Real Time Kinematic) correcties via interne breedband radiotransmissie, via Wi-Fi of via Internet. Of het nu via het VRS netwerk is of via een basisstation, de SPS986 bereikt nauwkeurigheid op centimeterniveau. Nauwkeurigheid is essentieel voor je werkterreinen.  

De antenne kan alle satelliet constellaties en GNSS signalen gebruiken. Je kunt er dus zeker van zijn dat je altijd voldoende ontvangst hebt om met optimale nauwkeurigheid te werken. SPS986: een perfecte combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en robuustheid om met vertrouwen te werken.  

Praktische informatie  

 • Temperatuurweerstand: -40°C to +75°C  
 • Satellietontvangst: GPS, GLONASS, QZSS, BeiDou, Galilea)  
 • Externe batterij, Bluetooth en WiFi connectiviteit,  
 • Centimeter nauwkeurigheid  
 • Mogelijkheid tot post-processing   
 • Optionele GNSS basisfunctie  

De overdracht van gegevens over de voortgang van landmetingen of projecten tussen de landmeter, de werfleider of het kantoor wordt gemakkelijk gemaakt: in real time werkt iedereen op de werf met een actueel plan, dankzij het Trimble Connected Site platform.  

Landmeetkundige training nodig?

Of je nu een eerste of gevorderde opleiding nodig hebt, onze toepassingsingenieurs kunnen je kennis aanvullen met een reeks cursussen om het gebruik van je Trimble uitrusting te maximaliseren. Lees hier meer.  

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close