TSC5: Veldboek

Een verbonden, hoogperformante veldnotebook  

 • De TSC5 is de nieuwe Trimble veldnotebook die de TSC3 opvolgt. Hij draait op Android en is door zijn software-ergonomie heel gemakkelijk in het gebruik. Zijn 5 inch scherm, toetsenbord met achtergrondverlichting en batterijduur van 16 uur zorgen voor optimaal gebruik in alle omstandigheden (JUIY). De TSC5 combineert hoge prestaties, licht gewicht, robuustheid en betrouwbaarheid die van Trimble apparatuur de maatstaf voor uw werkterrein maken.  

Een robuuste en betrouwbare oplossing  

De TSC5 is een robuuste veldnotebook, ontworpen om aan de eisen van de werf te voldoen: weersomstandigheden, trillingen, schokken… Gebouwd volgens militaire normen en met een IP65 rating is hij bestand tegen extreme omstandigheden op de werkplek, voor betrouwbaar gebruik waar je hem ook nodig hebt.  

Compatibel met Siteworks en Trimble landmeetapparatuur  

De TSC5 controller is ontworpen om te werken met Trimble landmeetkundige apparatuur, waaronder de Trimble SPS986 en SPS785 GNSS ontvangerantennes (JUIY’s), het SPS855 basisstation, en totaalstations.  

Gekoppeld aan het Siteworks (JUIY) software platform, biedt de TSC5 een complete oplossing voor al je dagelijkse landmeetkundige toepassingen. Een pakket oplossingen dat aan al je behoeften voldoet.  

Technische specificaties  

 • 13 Megapixel hoge definitie achtercamera  
 • Snelle en krachtige Qualcomm SDA660 processor  
 • 4 GB geheugen en 64 GB opslagruimte  
 • Android 10 besturingssysteem  
 • Google certificering met toegang tot Google Play” apps  
 • 16 uur batterijduur  
 • Geïntegreerde Bluetooth®  
 • Eén sleuf voor een optionele EM120 radiomodule (JUIY)   

 

Topografische opleiding – SITECH Belgium

Een opleiding nodig? Beginner- of expert niveau (JUIY): onze SITECH Belgium toepassingsingenieurs leiden je op of perfectioneren je kennis (JUIY) om onze oplossingen maximaal te kunnen gebruiken. Leer hier meer over onze landmeetkundige opleidingen.  

Voor meer informatie over onze topografische of geleidingsoplossingen of zelfs over onze opleidingen kun je terecht op onze contact pagina 

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x
x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close