GCS900 3D – Loaders

Bereken de exacte positie met het GCS900 3D-geleidingsysteem via uw 3D-project

  • Centimeternauwkeurigheid
  • Automatisering van machinebewegingen

GSC900 3D-laders: Breng centimeterprecisie en machinegeolocatie om de productiviteit te verhogen. Zoals bij alle toepassingen van het GCS900 3D-geleidingssysteem voorkomt u nabewerken, maximaliseert u het machinegebruik en bespaart u geld.

Toepassingen

Het GCS900 3D laadsysteem kent vele toepassingen:

 • Verbeter uw efficiëntie: Door het verkeer van voertuigen op uw werf te verbeteren, kunt u de doorstroming op het terrein verbeteren.
 • Voor mijnen en groeven: nivellering van het oppervlak met centimetrische precisie om de werkzaamheden te maximaliseren.
 • Een betere nivellering: voor grondwerken aan wegen of platforms; krijg centimetrische nauwkeurigheid
 • Voorraadvorming: Betere zichtbaarheid en realtime informatie geven u meer zicht op uw hele project.

Verbind uw teams en uw werven met WorksManager

Met Trimble® WorksManager kunt u de efficiëntie, snelheid en winstgevendheid verhogen door informatie zoals 3D-projectgegevens via een draadloos netwerk naar de werf over te brengen, zonder uw kantoor te verlaten. Al uw project- en bouwteams kunnen erop vertrouwen dat iedereen altijd met een actueel 3D-model werkt. U vermijdt fouten.

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze Beleid inzake persoonsgegevens.
  *Dit veld is verplicht


  Close