Trimble Groundworks

Het Trimble Groundworks systeem verbetert de productiviteit, veiligheid, nauwkeurigheid en efficiëntie van boorwerkzaamheden ter plaatse.  

  • Paalvrij boren en rammen
  • Centimeternauwkeurige plaatsbepaling van de frees voor grotere productiviteit en kostenbeheersing

Veiligheid van het personeel: de machine is autonoom, er hoeft geen personeel naast de machines te werken en Groundworks waarschuwt de operator als hij vermijdingszones binnengaat.  

Alles-in-één gereedschap: geen papieren plan meer, het hele boorplan is zichtbaar vanuit de cabine  

Gebruiksgemak  

Het Trimble Groundworks systeem is ontworpen om aan alle behoeften van de bedieners op het gebied van leesbaarheid en gebruiksgemak te voldoen: intuïtieve software ergonomie (aanraakscherm, 3D scherm, aanpasbare weergave) en projectvisualisatie (boorplan, te bereiken diepten, overeenstemming met het project, positionering van de frees, kantelen van de boor, enz.) voor een snel begrip van het systeem en onmiddellijke optimale bediening.  

Robuuste uitrusting voor alle soorten machines  

Trimble antennes en ontvangers  

Met Trimble lange afstand antennes en ontvangers kun je werken in moeilijk bereikbare omgevingen – de plaatsingsnauwkeurigheid is nog steeds gegarandeerd met centimeter precisie. Dit maximaliseert de productiviteit en minimaliseert de uitvaltijd. Trimble apparatuur is robuust genoeg om schokken en trillingen van de machine te weerstaan. Bovendien is ze ontwikkeld om boortrillingen op te vangen zonder de nauwkeurigheid in gevaar te brengen.  

Trimble bewakingssensoren  

Met Trimble sensoren kun je de mastkanteling en diepte regelen met een automatische uitschakeling zodra de beoogde hoogte bereikt is, zodat je efficiënt kunt werken.  

Trimble VERSO 12 beeldscherm  

Met de Trimble VERSO 12 tablet en Trimble Groundworks software krijg je een efficiënte oplossing met volledige verbindingsmogelijkheden om je machines 24/7 aan het werk te houden. Het gemakkelijk af te lezen aanraakscherm maakt navigatie snel en eenvoudig.  

Opleidingen SITECH Belgium

Training nodig? Of je nu een beginner of een expert bent, onze toepassingsingenieurs van SITECH Belgium leiden je op of verbeteren je kennis om onze oplossingen optimaal te gebruiken. Leer meer over onze machinebesturingsopleidingen.  

Voor meer informatie over onze meet- en geleidingsoplossingen of onze opleidingen, bezoek onze contact pagina. 

 

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close