GCS900 3D – Graders

Voer je complexe nivelleerwerk snel en precies uit!  

Maak waterpas met millimeter nauwkeurigheid in heel weinig passages met de 3D machinebesturing voor egaliseermachines. De ingebouwde besturingskast bepaalt de precieze positie van elk deel van het blad ten opzichte van de hoogtelijnen van het project, om de nodige sneden en vullingen te berekenen. Deze snij/vul gegevens worden dan gebruikt om de magneetkleppen van de automatische bladbesturing aan te sturen, en worden ook teruggekoppeld naar het display in de cabine om zelf de afstellingen aan te sturen als je in manuele modus werkt.  

3D machinebesturing voor egaliseermachines om af te werken  

Met dit systeem bereik je betere afwerkingsresultaten, afwerkmateriaal wordt sneller en nauwkeuriger geplaatst, wat je kostprijs van duur materiaal, brandstofverbruik en machineslijtage vermindert.  

Mogelijke configuraties:  

 • Enkelvoudige GNSS: meet de bladpositie en de helling en vergelijkt de gegevens met het plan om nivelleringen, massagravingen en complexe vormen uit te voeren.  
 • Dubbele GNSS: meet de exacte positie, helling en kanteling van het blad bij nivelleren, massagravingen op hellingen, en complex gevormde oppervlakken.  
 • Enkele of dubbele GNSS antenne met lasermast: het enkelvoudige of dubbele GNSS systeem met laserreferentie maakt een veel nauwkeurigere elevatie mogelijk voor werk dat zeer veeleisende elevatieresultaten vereist, zoals de aanleg van start- en landingsbanen op vliegvelden of afwerkingswerkzaamheden.  
 • Optical Total Station (UTS): het Total Station Guidance is een uiterst nauwkeurig systeem dat de meest nauwkeurige hoogtemeting en hellingcontrole mogelijk maakt, voor laagcorrecties, laagcontrole, of in omgevingen waar GNSS niet doorkomt (onder boomkruinen, in de buurt van grote gebouwen, enz.).  

Je kunt ook kiezen voor het gemengde systeem, een systeem met één mast waarmee je, afhankelijk van je behoeften, kunt kiezen voor Total Station geleiding of eenvoudige GNSS.  

Mogelijke toepassingen:  

Snelweg- en spoorwegbouw, residentiële- of utiliteitsbouw, bouw van vliegvelden, beton- en plaatstorten.  

Opties

Mogelijkheid om in gemengd systeem, GNSS of UTS te werken, afhankelijk van je behoeften aan precisie op je verschillende bouwplaatsen. 

Verbind je teams en werven met WorksManager  

Met Trimble® WorksManager kun je de efficiëntie, snelheid en winstgevendheid verhogen door informatie, zoals 3D projectgegevens, via een draadloos netwerk naar de werf over te brengen, zonder je kantoor te verlaten. Dit zorgt ervoor dat al je project- en werfteams altijd met een actueel model werken. Je vermijdt fouten en kostbaar herwerk. Klik hier om meer te weten te komen. 

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

  Mr

  Ms


  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.

  *Dit veld is verplicht

  Close