Asphalt & Soil Compactors

Optimaliseer de verdichting, bespaar geld  

Trimble’s geleidingssystemen voor verdichters optimaliseren de verdichting om sneller binnen de projecttoleranties te geraken.  

Prestaties en nauwkeurigheid voor de afwerking van je project  

Verdicht sneller, nauwkeuriger, in minder werkgangen, en wees er zeker van dat je fouten vermijdt: geen over- of onderverdichting meer. In de cabine hebben de machinisten real-time (JUIY) informatie op een scherm over de positie van de machine op het project, de verdichting in kaart gebracht en (JUIY) het aantal gemaakte passages. Om een betere weergave van de verdichte oppervlakten te krijgen en de toleranties te respecteren, wordt het projectoppervlak gekleurd volgens de passages van de machine – wat garandeert dat efficiënter en zonder te vergeten verdicht wordt.  

Werk nauwkeuriger met passage-controle: verbruik minder brandstof en wees er zeker van geen dure materialen te verspillen.  

Informatie delen  

Volg de projectvoortgang in realtime door verdichters aan te sluiten op Trimble WorksOS:  

 • Verzamel uitgebreide gegevens over de voortgang van projecten in real time: interactieve mapping en passage-tellingen  
 • Genereer gedetailleerde rapporten en dashboards

Mogelijke toepassingen:  

Verdichting van wegen en snelwegen, aanleg van spoorwegen, aanleg van woon- of winkelgebieden, vliegvelden, parkeerterreinen, sportvelden, vuilstortplaats.  

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Asphalt Compactors – Wegenwerken

Trimble Roadworks: het specifieke geleidingssysteem voor asfaltverdichters 

Met dezelfde software ergonomie als Trimble Earthworks (touch tablet, 3D scherm, aanpasbare weergaven en gebruik van het Android besturingssysteem), biedt Trimble Roadworks extra functies speciaal voor toepassingen op de weg.  

In de cabine:   

 • Gedetailleerde mapping van verdichte oppervlakken  
 • Weergave van zuiveringsgebieden  
 • Temperatuur van verdichte oppervlakken  
 • Verdichtingsgraad  

Soil Compactor – Earthworks

Trimble Earthworks – Automatiseer verdichting  

Met de Horizontal Steering optie in Trimble Earthworks kun je nu de kogelbewegingen automatiseren om een optimale verdichting te verzekeren en tegelijk de machinebewegingen te beheren. De machine verdicht automatisch volgens de projecttoleranties. 

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close