Earthworks 3D – Bulldozers

De referentie in geleidingsoplossingen speciaal voor bulldozers door Trimble.

Trimble heeft zijn Earthworks platform ook aangepast aan bulldozers: Interface, sensoren, montage, alles is ontworpen om je te helpen een ongeëvenaard productiviteitsniveau te bereiken. Net als bij de graafmachines krijg je met Earthworks bulldozers dezelfde voordelen van het gebruik van GCS900 3D met de extra intuïtiviteit van het nieuwe platform op Trimble’s 10 inch tablet met aanraaknavigatie en 3D scherm.  

  • Automatiseer machinebewegingen in de afwerkingsfase
  • Toon het project en snijd/vul in real time in de cabine
  • Machine overzicht: verzamel punten en synchroniseer met projectgegevens
  • Horizontale besturing: volgt automatisch een horizontale uitlijning

Verbeterde ergonomie voor betere prestaties  

Met Earthworks for Bulldozers kun je de scherminterface in de cabine volledig aanpassen: de weergave van de positie van de machine op het project via verschillende weergaven en de weergave van diverse informatie over je project (afmetingen, snijden/vullen, enz.) kun je op het touch pad volledig naar eigen voorkeur instellen.  

Geen masten meer aan beide uiteinden van je blad, die het dagelijks monteren en demonteren van je antennes vereisen. Van nu af aan staan de antennes op de cabine: de installatie is veel gemakkelijker, sneller en veiliger   

Werk sneller, maar met dezelfde nauwkeurigheid

Trimble automatiseert al vele jaren de bladbewegingen van bulldozers. Met Earthworks is een nieuwe mijlpaal bereikt: geoptimaliseerde navigatie, 3D weergave, en de mogelijkheid om nog sneller te werken met de rekensnelheid van IMU sensoren.  

Automatische horizontale richtinggeleiding   

Automatiseer alle machinebewegingen (instellen en sturen) om een horizontale uitlijning van het 3D model te volgen. 

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x
x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze Beleid inzake persoonsgegevens.
  *Dit veld is verplicht


  Close