WorksManager

Synchroniseer alle projectgegevens met de Trimble oplossingen die ter plaatse ingezet worden, en zorg ervoor dat je operators en landmeters aan de laatste versie van het project werken. 

Trimble WorksManager stelt bedrijven in staat al hun projectgegevens gemakkelijk op te slaan en te delen. Verbonden met TRIMBLE’S systemen op de werf – geleide machines en landmeetkundige apparatuur – verbindt WorksManager het kantoor met de werf door alle projectinformatie te synchroniseren met de apparatuur op de werf. De toepassing informeert je automatisch over de positie van de machines om de 30 seconden en werkt het project op de verbonden TRIMBLE oplossingen om de 5 minuten bij. WorkManager wordt je dagelijkse hulpmiddel om je TRIMBLE systemen te beheren en je projecten te beheren. 

Verbind alle Trimble oplossingen die in het veld worden ingezet:  

 • Machinegeleidingssystemen 
 • Topographische uitrusting 

Tijd besparen op dagelijkse basis 

Men hoeft niet meer ter plaatse te gaan om projecten in TRIMBLE materialen in te voeren. Dankzij synchronisatie op afstand kunnen je landmeters zich concentreren op het project en de analyse van de voortgang van je werkterreinen. 

Kwaliteit en conformiteit van de gegevens 

Fouten op de werf worden tot een minimum beperkt omdat al het personeel op de werf met dezelfde bijgewerkte versie van het project werkt. 

Minder machinestilstand 

Beperk machinestilstand door mogelijke storingen of problemen met het gebruik van de uitrusting door alle TRIMBLE oplossingen ter plaatse van op kantoor op afstand te besturen zonder te hoeven reizen. 

Bewaking in real time 

Met WorksManager ken je in real time de positie en status van je materieelpark. Zo kun je efficiënt toezicht houden op: hun gebruik, bedrijfstoestand en hun positie op de werf. 

Veiligheid op de werf 

Doordat de besturing van de bouwplaats, van je TRIMBLE apparatuur en de uitwisseling van gegevens op afstand gebeuren, beperk je tot het maximum het aantal interveniërende partijen te voet op je bouwterreinen, waardoor je de veiligheid ter plaatse kunt vergroten. 

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze Beleid inzake persoonsgegevens.
  *Dit veld is verplicht


  Close