Earthworks 3D – Skid

Helling beheersing voor compacte machines  

Trimble Earthworks voor schrankladers biedt dezelfde nauwkeurigheid, veiligheid en materiaal- en brandstofbesparing als machinebesturingssystemen voor andere machines. Combineer de veelzijdigheid en compactheid van je machine met de efficiëntie van Trimble Earthworks om productiever te zijn op kleinere werkterreinen of in krappe omgevingen.

  • Bereik centimeter nauwkeurigheid in minder passages.

Verbeter de nauwkeurigheid bij het nivelleren  

Het Trimble Earthworks platform voor schranklagers is verkrijgbaar in dubbel GNSS of UTS (prisma + totaalstation). Zoals bij alle configuraties (graafmachines, bulldozers, nivelleermachines) wordt het project (afmetingen, snijden/vullen, machine positionering, enz.) in de cabine weergegeven op een 10″ touchscreen tablet. De volledige gebruikersinterface is ontworpen om een optimale ergonomie te bieden: 3D weergaven, aanraaknavigatie, Android besturingssysteem.  

Automatisering van machinebewegingen  

 In de afwerkingsfase neemt het geleidingssysteem de controle over de hydrauliek over om met optimale precisie te kunnen nivelleren. De machinist hoeft zich alleen maar zorgen te maken over de machinebewegingen en het systeem neemt de controle over het blad over – de afmetingen van het project volgend.  

 Toepassingen  

Earthworks

 • Weergave van het project en de snede/vulling in real time   
 • Configuratie van vermijdingszones en waarschuwingen   
 • Verbind met WorksManager en WorksOS: de machine voert zijn onderzoek autonoom uit en deelt informatie in real time met het kantoor – voor optimale controle van de voortgang van het werk 
 • Bespaar materiaal en brandstof: door nauwkeuriger te werken en minder werkgangen af te werken.  

Nivelleren  

 • Bepaal de precieze positie van elke bladhoek op het project, alsook de snede/vulling  
 • Bedien de automatische bladregelkleppen of bekijk de lichtbalken in de cabine op basis van snij- of vulgegevens.  
 • Automatiseer bladbewegingen in de afwerkingsfase  

Configuraties  

 • UTS: Koppeling van prisma en totaalstation voor millimeternauwkeurigheid – kan binnenshuis gebruikt worden waar GNSS ontvangsten zwakker zijn  
 • Dual GNSS: een GNSS antenne wordt op elke bladhoek geplaatst   

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x
x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

 

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close