Trimble Roadworks

Het Trimble® Roadworks besturingplatform voor bestratingsmachines is de nieuwste generatie van geleidingssystemen om asfalteerwerk te automatiseren.  

Trimble Roadworks bevat, net als alle nieuwe generaties Trimble machinebesturingssystemen, de standaards van de vorige generaties, maar ook geavanceerde kenmerken die het systeem in het digitale tijdperk brengen, zoals een 3D scherm, een touchscreen tablet, aanpasbare weergaven en IMU sensoren.  

Trimble Roadworks – like PCS900 3D – stelt je in staat de productiviteit aanzienlijk te verhogen – door ervoor te zorgen dat projecttoleranties gehaald worden – en tegelijk materiaal te besparen: je werkt met millimeter precisie in automatische (machinebesturing) en bent zeker dat er geen verspilling optreedt.  

3D weergave van het project op de cabine-tablet

Net als Earthworks heeft Roadworks een intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken interface die op Android draait.  

In de cabine toont een scherm het plan en het project in 3D met alle afmetingen en de mapping. Je ziet in real time de voortgang van het werk en ook de afmetingen / inachtneming van de toleranties ten opzichte van het project. Het asfalt wordt in minder tijd en op een veel regelmatiger manier aangebracht dan met traditionele methoden.  

Voordelen

 • Zorgt voor een snel, golfvrij oppervlak binnen de projecttoleranties]   
 • Maximaliseer het gebruik van dure materialen met behoud van dikte conformiteit  
 • Mogelijkheid om een ultrasone sonde toe te voegen op een tafel die geconfigureerd is voor hellingcontrole  
 • In kaart brengen (mapping) van visualisatie: projectafmetingen en werkgebieden  
 • Robuustheid van de componenten: het hele systeem is ontworpen om bestand te zijn tegen de extreme omstandigheden van je asfalt werkterreinen (waterdichtheid, hitte- en stofbestendigheid)    
 • Betere toewijzing van middelen: Het systeem automatiseert de instellingen van de gietvloer, zodat slechts één operator de voortgang van het werk vanaf de bedieningsconsole kan volgen.  

Connectiviteit tussen kantoor en werf

Synchroniseer alle projectgegevens met de Trimble oplossingen die op de werf worden ingezet. Dit garandeert dat je machinisten met de nieuwste versie van het project werken. Afstandsbediening garandeert responsieve ondersteuning voor je veldploegen met minder uitvaltijd. 

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close