PCS900 3D – Planer

Met de PCS900 3D schaafmachine besturing kun je oppervlakken schaven die variaties in helling en schuinte vertonen, en dat alles zonder voorafgaande markering.

PCS900 3D Wegfrees machinebesturing  

Met de PCS900 3D schaafmachine besturing kun je oppervlakken schaven die variaties in helling en schuinte vertonen, en dat alles zonder voorafgaande markering. Je kunt de bewerking heel precies uitvoeren zonder oversnijden, waardoor je uiteindelijk in restmateriaal kunt besparen, en ook profielen op lengte vindt waarvan de rondingen perfect zijn.  

Besparing op je schaafwerk  

Deze snijregeling vermindert het aantal passages dat nodig is om op de juiste hoogte te snijden en stelt je in staat de meeste gevallen in één passage perfect te schaven. Door het SPS totaalstation bij het schaven te gebruiken krijg je een uiterst nauwkeurig resultaat.  

De voordelen van het systeem:  

 • Een schoner oppervlak: zelfs als de bestaande weg modulaties had, kun je met het systeem een rechte snede maken zonder holtes of hobbels om je asfaltrest te optimaliseren.  
 • Grotere productiviteit: bij deze toepassing is een productiviteitswinst tot 100% meer te behalen.  
 • Minder verspilling van duur materiaal: er is minder materiaal nodig voor het opnieuw schaven als het nauwkeurig gebeurt.  
 • Je kunt complexe oppervlakken schaven: variaties in helling, verkanting, scherpe krommingen, en dat zonder nabewerking!  

Mogelijke toepassingen:  

Schaven van beton en asfalt, schaven onder tunnels  

Optie:

Multi-bundel optie ST200 

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close