PCS900 3D – Finisher

De PCS900 3D Finisher is een automatisch 3D systeem waarmee je je productiviteit bij asfaltbestrating aanzienlijk kunt verhogen.

De PCS900 3D Finisher is een automatisch 3D systeem waarmee je je productiviteit bij asfaltbestrating aanzienlijk kunt verhogen. Het stelt je in staat het wegdekplan op een bedieningskast te tonen om in real time de voortgang en de precieze afmetingen van de huidige toepassing te zien. Het resultaat is een zeer gelijkmatige laag, met veel tijdwinst en minder materiaalverlies.  

Systemvoordelen:  

Je hoeft geen overzicht van het referentieoppervlak te hebben voordat je met je werk begint. Het systeem berekent in real time het referentieoppervlak en berekent de toe te voegen laag asfalt.  

Je hoeft geen draden meer te spannen om je werkterrein af te bakenen, want het project is in het systeem gememoriseerd en de asfaltafwerkmachine kent zijn spoor. Dit vereenvoudigt ook de terugritten van de vrachtwagens voor de rotatie, die zich niet meer om deze markering hoeven te bekommeren, dus je bespaart veel tijd.  

Complexe projecten: dankzij het SPS Total Station worden de exacte positie en helling in real time gemeten. Dit is een voordeel, vooral bij complexe projecten met bochten en hellingveranderingen. Dit systeem is in staat de hellingen te maken en je te begeleiden op een 3D project met bochten en hellingen.  

Je kunt met dit systeem kiezen of je in 2D of in 3D wilt werken, afhankelijk van wat je op de bouwplaats nodig hebt.  

Mogelijke toepassingen:

Weg- en snelwegenbouw, vliegveld start- en landingsbaan 

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close