Trimble Insight HQ

Trimble Insight HQ is een mobiele applicatie en/of een webgebaseerd platform die u productiedashboards aanbiedt voor steengroeves en grondwerken. Deze dashboards worden samengesteld op basis van de informatie die wordt verzameld via Earthworks Payload Management.

  • Productiecontrole
  • Volgen van ladingen en transporten
  • Cyclustijdmeting

Het verkrijgen van nauwkeurige productiegegevens van de groeve of de site is een dagelijkse uitdaging voor productiemanagers. Traditionele spreadsheets of folders zijn vaak een bron van verloren informatie of onbetrouwbaarheid.

Verkrijg nauwkeurige productiegegevens van uw groeve of werf via Trimble Insight HQ. Deze data is een dagelijkse uitdaging voor productiemanagers. Traditionele spreadsheets of folders zijn vaak een bron van verloren informatie of simpelweg onbetrouwbaar.

Productiedashboards

Insight HQ is een online platform en mobiele applicatie die verbinding maakt met de Loadrite Payload Management optie binnen Trimble Earthworks. In dit portaal vindt u al uw productiegegevens in de vorm van dashboards en indicatoren:

 • Lading en transport
 • Aantal ton materiaal
 • Materiaalbewegingen
 • Cyclustijden
 • Gebruik van de machine

Toegankelijkheid van informatie

Alle dashboards zijn beschikbaar op het Trimble Insight HQ webportaal, via de mobiele applicatie of per e-mail. Rapporten worden automatisch, met de gewenste frequentie, opgezonden in het gewenste formaat (pdf, spreadsheet enz.). Meldingen kunnen worden ingesteld voor onmiddellijke melding van productie-incidenten – voor een nog sneller reactievermogen.

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close