Earthworks 2D – Grader

2D machinebesturingssystemen voor motorgraders die het mogelijk maken de hoogte en het kantelen van het blad te regelen. Hellingsmeting is ook mogelijk door een hellingsensor aan het systeem toe te voegen.  

Earthworks 2D machinebesturingsconfiguratie  

Een laser ontvanger wordt op de top van een mast bevestigd om de hoogte in real time te controleren. Een bedieningskast in de cabine geeft je real-time de hoogte en de kanteling van het blad, zodat je nauwkeuriger kunt werken en sneller op de helling bent.  

Opties

 • Ultrasone sonde (ST400).  
 • Lasermast (SR300).  

Mogelijke configuraties:  

 • Hellingmeter alleen: het hellingcontrolesysteem kan gebruikt worden voor fijne nivellering bij wegonderhoud en hellingwerk.  
 • Enkele lasercel en hellingmeter: systeem met een enkele laserreferentie, gekoppeld aan een ultrasone sensor om bladkanteling en helling te regelen, voor hellingwerk of afwerking van nivelleringswerken.  
 • Dubbele lasercel: dubbele laserreferentie gekoppeld aan ultrasone sensoren en sondes om uiterst nauwkeurig werk te verrichten.  

Mogelijke toepassingen:  

Wegenbouw en -onderhoud, sportvelden, aanleg van commerciële of residentiële bouw, dokaanleg.  

Upgradebaar naar Trimble Earthworks 3D machinebesturingssysteem  

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x
x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze Beleid inzake persoonsgegevens.
  *Dit veld is verplicht


  Close