Earthworks 3D – Grader

Trimble® Earthworks helpt je machinisten een ongekende nauwkeurigheid te bereiken.

Net zoals bij graafmachines en bulldozers brengen de nieuwe Earthworks IMU sensoren in combinatie met een ergonomisch geoptimaliseerde 10″ touchscreen tablet de machinebediening naar een nieuw niveau.

  • Meer precisie met grotere werksnelheid voor al je toepassingen, eenvoudig of complex.
  • Nivelleren van de nieuwe generatie: efficiënt, snel en nauwkeurig!

Het Earthworks 3D systeem zorgt er, net als de vorige generaties machinebesturing, voor dat je:  

 • Werkt met centimeter nauwkeurigheid  
 • Een aanzienlijke productiviteitswinst en een snel rendement van de investering  
 • Weergave in de cabine van zowel de positie van de machine op het project als van het snijden/de vulling  
 • Verbeterde veiligheid omdat niemand zich rond de machine beweegt en het systeem je in staat stelt te mijden zones vast te stellen  
 • Mogelijkheid om een overzicht te maken terwijl het project vordert, door de punten van de graafmachine direct naar het kantoor te sturen  
 • Brandstof- en materiaalbesparing: je werkt nauwkeuriger, je maakt minder herbewerkingen en werkt rustiger.  

Nieuwe wereld voor betere prestaties  

Met de nieuwe ergonomie van het Earthworks platform kun je de interface van het scherm in de cabine volledig aanpassen: de weergave van de positie van de machine op het project via verschillende weergaven en de visualisatie van de verschillende informatie met betrekking tot je project (kust, snijden/vullen…) zijn op het aanraakscherm volledig naar je eigen voorkeur in te stellen.  Voortaan zijn de antennes op de cabine geplaatst: de installatie gaat veel gemakkelijker en sneller. 

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x
x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close