Grondwerken T’Jampens


Andy T’Jampens werkt al 18 jaar met kranen en besloot in oktober ’21 op zelfstandige basis de wereld van constructie te betreden. Door de verworven knowhow stampte Andy ‘Grondwerken T’Jampens’ uit de grond. Een bedrijf dat zich voornamelijk specialiseert in wegenbouw.

Zelfstandige Andy T’Jampens

Ontdekking van TRIMBLE-oplossingen

6 Jaar geleden kozen Andy’s bazen voor Trimble Earthworks. De efficiëntie steeg, waardoor ook de productiviteit groeide. Bij de start van Grondwerken T’Jampens bleef Andy dan ook Trimble Earthworks behouden.

“Earthworks is een all-in-one pakket dat zorgt voor een enorme stijging in gebruiksgemak. Het systeem is vlot, simpel en toegankelijk voor elke gebruiker. Omdat ik op zelfstandige basis werk, is voor mij het plannen met GPS (Flepos) de ultieme troef.”

Trimble Earthworks: het all-in-one pakket

SITECH Belgium

Op de vraag waarom Andy voor SITECH koos, antwoordde hij: “Sinds mijn bazen kozen voor SITECH, heb ik een vertrouwensband opgebouwd. Door dit vertrouwen en de goede opvolging nam ik de keuze terug voor SITECH Belgium te kiezen. Enkele application engineers hebben me dan ook al de juiste opleidingen gegeven, waardoor ik nu efficiënt en op zelfstandige basis kan werken.”

Cat Bandenkraan met tilt rotator