Over SITECH

Over SITECH

Het bedrijf

SITECH Belgium is de officiële dealer van Trimble machinesturingssystemen voor België. Sinds 2012 maken we deel uit van het wereldwijde SITECH dealernetwerk van het Heavy and Highway aanbod van Trimble. Gegroeid vanuit het vroegere Spectra Physics kunnen de medewerkers van SITECH Belgium jou meer dan 75 jaar ervaring in deze sector aanbieden.

SITECH Belgium biedt naast verkoop ook verschillende diensten aan zoals verhuring, herstellingen, opleiding op de werf of in je bedrijf en jaarlijkse revisies van je toestellen met aflevering van een conformiteitsattest van Trimble.

Naast machinesturingen van Trimble leveren we ook andere specifieke producten, zoals levelers en kilvers; uitrustingen op jouw maat. We zoeken steeds samen met onze klant naar de beste oplossing.

SITECH Belgium maakt deel uit van de groep Arkance. Arkance begeleidt bouwbedrijven in de overgang naar een digitale wereld. Elke fase van een project wordt met de expertise van Arkance gestroomlijnd: machinesturing, designsoftware, topografisch materiaal, monitorsoftware en nog veel meer.

nl_BENL