Beheer op afstand


Beheer een site op afstand, terwijl u dicht bij de gebruikers bent - verbeter de productiviteit ter plaatse met een reeks SITECH Belgie oplossingen en diensten.

Verbonden bouwplaats: uitwisseling van gegevens tussen kantoor en bouwplaats in real time

Dankzij beheer op afstand kunnen projectgegevens in real time worden uitgewisseld tussen het kantoor en de bouwplaats. Op de werf werken alle operatoren met een bijgewerkte versie van het project en op kantoor wordt het 3D-project automatisch bijgewerkt met de opmetingsgegevens die door de machines worden doorgestuurd.

Gebruikersondersteuning: afstandsbediening

Het gebruik van nieuwe technologieën vereist een responsieve ondersteuning die dicht bij de gebruikers staat. Afstandsbediening garandeert een snelle ondersteuning voor uw buitendienstteams met minder uitvaltijd.

U te ondersteunen bij de implementatie van deze oplossingen

SITECH Belgie helpt u deze instrumenten in te zetten en alle gegevens die uw teams op het terrein genereren, op een nauwkeurige manier te exploiteren – om de communicatie tussen uw teams te verbeteren en het aantal verplaatsingen naar het terrein te verminderen.

Deze oplossingen zorgen ervoor dat training, gebruikersondersteuning en probleemoplossing op afstand kunnen worden uitgevoerd – door ons of door u – om de downtime van uw site tot een minimum te beperken.


Solutions

Holixa Productivity

HOLIXA Productivity: de oplossing om je productiviteit op grondwerkterreinen te optimaliseren  Onze HOLIXA Productivity oplossing geeft je een 360' en real time visie op je productie om je een oplossing te bieden voor het beheer en de optimalisatie van je productie!.   Verhoog je productiviteit Verlaag je productiekosten Verminder je CO2 uitstoot
WorksManager

Synchroniseer alle projectgegevens met de Trimble oplossingen die ter plaatse ingezet worden, en zorg ervoor dat je operators en landmeters aan de laatste versie van het project werken. 
Trimble Business Center

Trimble Business Center - Beheer je projectgegevens   Software die topografie van landoppervlakken combineert met 3D projectontwerp, plannen maken, hoeveelheden aftrekken, en digitale mockup. De onmisbare tool voor alle bouwvakkers om kostbare fouten te verminderen, je grondverzet te plannen en te optimaliseren - en de juiste beslissingen te nemen. 
Trimble Stratus

Het exploiteren van je fotogrammetrische landmetingen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je drone vluchten worden door ons in recordtijd verwerkt en teruggestuurd op een veilig en intuïtief platform, zodat je je tijd kunt besteden aan de exploitatie van deze gegevens en de rest van je activiteiten kunt programmeren rond een digitaal model van je terreinen. Deze rapporten vergemakkelijken je besluitvorming en zijn de basis voor je besprekingen met je klanten over rekeningen en claims.  
Trimble WorksOS

3D-platform voor productiecontrole: Visualiseer in real time de vooruitgang op alle niveaus Rapporten over machineproductiviteit raadplegen en dagelijkse doelstellingen bijstellen

Opleindingen

Totaalstation – Expert

Totaalstation - Expert
GNSS apparatuur

GNSS apparatuur
GNSS Oplossingen – Expert

GNSS Oplossingen - Expert
GNSS Oplossingen – Beginner

GNSS Oplossingen - Beginner
Opleiding Topografie – Basisconcepten

Opleiding Topografie - Basisconcepten

Services

Werken op locatie

De techniekers van SITECH Belgium beschikken over alle juiste middelen om snel en efficiënt te kunnen reageren op verzoeken betreffende installaties en reparaties.
Productiebewaking en -optimalisatie – Arkance Optimum

Grondwerken en groeven: optimalisering van de productie en vermindering van de koolstofvoetafdruk. Ons team adviseert, traint en ondersteunt bedrijven bij het inzetten van methoden en technologieën om hun productie efficiënter en groener te maken.  
Verkoop van tweedehands materieel

Gebruikte krachtige systemen voor een lagere investering. Onze experts bieden een scala aan landmeetkundige en begeleidingsproducten te koop aan in onze filialen.
Verhuur van materiaal

Een volledig gecontroleerde investering. Wij bieden een reeks Trimble-oplossingen die u kunt huren in functie van uw projecten. Dit geeft u controle over uw investering, want u werkt met de nieuwste Trimble-technologie, van geleidingssystemen tot landmeetapparatuur, zonder dat u hoeft te investeren in oplossingen.

Klantenervaringen


Grondwerken T’Jampens

Andy T’Jampens werkt al 18 jaar met kranen en besloot in oktober ’21 op zelfstandige basis de wereld van constructie te betreden. Door de verworven knowhow stampte Andy ‘Grondwerken T’Jampens’ uit de grond. Een bedrijf dat zich voornamelijk specialiseert in wegenbouw. Zelfstandige Andy T’Jampens Ontdekking van TRIMBLE-oplossingen 6 Jaar geleden kozen Andy’s bazen voor Trimble…

Contacteer ons


Hardware- en softwareoplossingen en -diensten om u te helpen alle fasen van uw bouwprojecten te digitaliseren.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Contacteer ons

  Om contact met ons op te nemen, kunt u ook het formulier invullen.
  *Verplichte velden  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.