3 redenen waarom je de Earthworks Webinar moet volgen!


Trimble Earthworks Webinar

Trimble Earthworks is een – door Trimble ontwikkeld – machinegeleidingsplatform. Het is de benchmark voor werven en helpt aannemers nauwkeuriger, sneller en efficiënter te werken met oog op de ecologische voetafdruk. Trimble Earthworks is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van machinebestuurders. Het platform is intuïtief en gebruiksvriendelijk.

 Verhoogde productiviteit 

Traditionele geleidingssystemen geven op een hydraulische graafmachine een productiviteitswinst van ongeveer 40%. De IMU-sensoren van Trimble, in combinatie met de kracht van het Earthworks-platform, kunnen nog eens een extra 30% productiviteitswinst opleveren.

Leer in onze webinar meer over de geavanceerde functies van Trimble Earthworks die connectiviteit en automatisering op uw werf mogelijk maken. U werkt nauwkeuriger waardoor u minder brandstof verbruikt, geld spaart en uw ecologische impact verbetert.

Augmented Reality

Het onzichtbare zichtbaar maken? Dit kan vanuit de cabine met Trimble Earthworks. Dankzij Augmented Reality kan u al uw projecten visualiseren alvorens ze te realiseren.

Onze experten tot uw dienst

Wat zijn de voordelen van Earthworks? Hoe implementeert u deze technologieën op uw werf? Onze experts staan ​​tot uwer beschikking: stel uw vragen via interactieve webinar – onze SITECH Belgium experten nemen dit op in hun presentatie.

Registratie is gratis – we behandelen alle essentiële onderwerpen omtrent Earthworks.