Trimble Loadrite Payload Management : Onboard weging binnen Trimble Earthworks


On-board weighing – De geavanceerde functie die de veiligheid optimaliseert en de ecologische voetafdruk verbetert.

Automatisering, connectiviteit, on-board weighing, augmented reality: het Trimble Earthworks platform brengt met zijn vele functionaliteiten bouwwerven in het digitale tijdperk wat resulteert in productiviteitswinst.

Gewicht

Loadrite Payload Management voor Trimble Earthworks zorgt voor een consistente en geoptimaliseerde belading, waarbij overbelasting – die veiligheidsproblemen veroorzaakt – en onderbelasting – die productiviteitsverlies veroorzaakt – vermeden wordt. Bekijk uw rapport op de Trimble Insight toepassing, die al de data vertaalt in dashboards.

All-in-one oplossing: geleiding & weging

In de cabine zijn niet meerdere schermen nodig om toegang te krijgen tot uw projectgegevens en wegingen. Alle informatie wordt samengevat op de tablet van het Trimble Earthworks-geleidingssysteem, waardoor data gemakkelijk toegankelijk en leesbaar wordt. 

Gecontroleerde investering

Loadrite Payload Management is een aanvullende optie in Trimble Earthworks. Het is een veel kleinere investering dan een traditionele weegoplossing. Bovendien profiteert u van de verwerkingskracht van de Trimble Earthworks IMU-sensoren, waardoor snelle en nauwkeurige feedback gegarandeerd wordt.

Inschrijven Trimble Earthworks Webinar