SiteWorks

Positioneer jezelf voor de toekomst.

  • Trimble SiteWorks is landmeetkundige software die speciaal is ontworpen voor het veld en kan worden geïnstalleerd op een van onze reeks controllers: traditionele veldnotebooks of tablets.

Een veelzijdig platform

SiteWorks is een toepassing die zich op verschillende branches toespits. Landmeters, werfbeheerders, werftoezichthouders, … Deze software voldoet aan alle behoeften voor zowel deskundige als beginnende gebruikers. Via deze manier voldoet u aan de eisen van al uw dagelijkse toepassingen, zoals lay-outs, onderzoeken, grondinvoeren, netwerkonderzoeken, enz.

Belangrijkste voordelen

 • 3D weergave: SiteWorks brengt u een héél nieuwe ervaring, vergelijkbaar met wat is bereikt met het Earthworks platform. De projectweergave op uw scherm is volledig in 3D.
 • Touchnavigatie: Nu is het nog gemakkelijker om uw weg te vinden in het project met touchnavigatie. Zoom in en beheer uw beeld gemakkelijker.
 • Aanpasbaar menu: volledig aanpasbare software-ergonomie. SiteWorks kan worden aangepast aan uw specifieke toepassingsbehoeften.
 • Windows 10-toepassing: SiteWorks kan worden geïnstalleerd op elke tablet met Windows 10. U kunt het koppelen met verschillende toepassingen om een werkwereld te creëren die bij u past.
 • Android compatibiliteit: SiteWorks is compatibel met de nieuwe Trimble field notebooks die op Android draaien. Een nieuwe werkomgeving, maar dezelfde interface om het voor de gebruiker naadloos te laten verlopen.

Met SiteWorks biedt Trimble zijn gebruikers een combinatie van prestaties en gebruiksgemak aan, met een 3D-weergave van uw projecten, touchnavigatie en een volledig aanpasbare software-ergonomie. Configureer weergaven, toepassingen en alle functies die u nodig heeft om uw dagelijks werk efficiënt te laten verlopen.

Complete oplossing

In combinatie met onze SPS-serie veldboekjes en tablets hebben uw teams de ideale oplossing voor al hun dagelijkse landmeetkundige toepassingen.

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze Beleid inzake persoonsgegevens.
  *Dit veld is verplicht


  Close