SiteWorks

Positioneer jezelf voor de toekomst.

  • Trimble SiteWorks is landmeetkundige software die speciaal is ontworpen voor het veld en kan worden geïnstalleerd op een van onze reeks controllers: traditionele veldnotebooks of tablets.

Een veelzijdig platform

SiteWorks is een toepassing die zich op verschillende branches toespits. Landmeters, werfbeheerders, werftoezichthouders, … Deze software voldoet aan alle behoeften voor zowel deskundige als beginnende gebruikers. Via deze manier voldoet u aan de eisen van al uw dagelijkse toepassingen, zoals lay-outs, onderzoeken, grondinvoeren, netwerkonderzoeken, enz.

Belangrijkste voordelen

 • 3D weergave: SiteWorks brengt u een héél nieuwe ervaring, vergelijkbaar met wat is bereikt met het Earthworks platform. De projectweergave op uw scherm is volledig in 3D.
 • Touchnavigatie: Nu is het nog gemakkelijker om uw weg te vinden in het project met touchnavigatie. Zoom in en beheer uw beeld gemakkelijker.
 • Aanpasbaar menu: volledig aanpasbare software-ergonomie. SiteWorks kan worden aangepast aan uw specifieke toepassingsbehoeften.
 • Windows 10-toepassing: SiteWorks kan worden geïnstalleerd op elke tablet met Windows 10. U kunt het koppelen met verschillende toepassingen om een werkwereld te creëren die bij u past.
 • Android compatibiliteit: SiteWorks is compatibel met de nieuwe Trimble field notebooks die op Android draaien. Een nieuwe werkomgeving, maar dezelfde interface om het voor de gebruiker naadloos te laten verlopen.

Met SiteWorks biedt Trimble zijn gebruikers een combinatie van prestaties en gebruiksgemak aan, met een 3D-weergave van uw projecten, touchnavigatie en een volledig aanpasbare software-ergonomie. Configureer weergaven, toepassingen en alle functies die u nodig heeft om uw dagelijks werk efficiënt te laten verlopen.

Complete oplossing

In combinatie met onze SPS-serie veldboekjes en tablets hebben uw teams de ideale oplossing voor al hun dagelijkse landmeetkundige toepassingen.

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

  Mr

  Ms


  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.

  *Dit veld is verplicht

  Close