SPSx30- Robotic Total Station

Precisie en prestaties:

  • Het (JUIY) SPSx30 Total Station (SPS730 of 930) geeft je een ongeëvenaarde controle over al je landmeetkundige bewerkingen, zoals peilingen, uitzetten (JUIY) en controles met nauwkeurige metingen, met of zonder prisma, in (JUIY) statische of dynamische modus (JUIY).

Veelzijdig gereedschap  

Er kan enkelvoudig of gemiddeld gemeten worden en ook scanfuncties zijn mogelijk. Het SPSx30 totaalstation is gerobotiseerd, wat het zeer efficiënt maakt voor het geleiden van machines, dankzij zijn dynamische volgmogelijkheden, zelfs bij hoge snelheid, evenals zijn   

 • gesynchroniseerde gegevensoverdracht en   
 • actieve prisma-volgmogelijkheden.  

Twee soorten Total Stations (totaalstations) SPS 730 en SPS930  

De SPS730 en SPS930 universele totaalstations zijn speciaal ontworpen voor de ruwe omstandigheden op bouwterreinen en soms moeilijke weersomstandigheden. Omdat het een optisch instrument is, garandeert de total station je millimeternauwkeurigheid en kan hij zelfs gebruikt worden op overdekte plaatsen waar GNSS technologie niet kan worden toegepast.  

Mogelijke toepassingen:  

Opmetingen van natuurlijk terrein of ontginning, lay-out van aardingangen en diverse structuren, oplevering van platforms en controles op de dikte van de geplaatste materialen, nauwkeurige landmetingen. Opzetten en controleren van geleidesystemen voor machines. Metingen en indelingen onder tunnels, met specifieke scanfuncties.  

De prisma-vrije meet- en scanfuncties zijn essentieel voor het meten van ontoegankelijke gebieden zoals werkvlakken, materiaalvoorraden of diepe bekkens en maken real-time volumeberekeningen mogelijk.  

Soorten werkterreinen :  

 • Elke werf waar millimeternauwkeurigheid nodig is, ongeacht de grootte van het terrein. Deze technologie kan ook gebruikt worden als de GNSS technologie niet meer actief is (verlies van luchtdekking)  
 • Sites waar metingen van ontoegankelijke of gevaarlijke gebieden nodig zijn  
 • Zeer nauwkeurige plaatsen voor machinebesturing  

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

 • Multi-Track: of de prisma’s nu passief of actief zijn, de Universal Total Stations zijn in staat ze te grijpen en te volgen, zelfs bij toepassingen met hoge snelheid. Dit betekent dat je sneller kunt werken en je productiviteit kunt verhogen.  
 • MagDrive Servo: deze stations hebben een rotatie van meer dan 115° in 1 seconde. Deze stations kunnen elke machine volgen die snel werkt of beweegt.  
 • SurePoint: Corrigeert automatisch verticale en horizontale hoeken en het richten van de stations om je metingen onder alle omstandigheden uiterst nauwkeurig te houden.  
 • 2.4GHz Radio: Technologie op basis van hoppende radiofrequenties met 30 specifieke kanalen beschikbaar voor landmeetkundige bewerkingen en nog eens 30 kanalen beschikbaar voor machinebegeleiding. Dit frequentiebereik vermijdt elke interferentie met radiofrequenties die door GNSS systemen gebruikt worden.  
 • 3Hz DR scanning: Scanning functies voor verticale profielmetingen of steile hellingen op materiaalopslagplaatsen of vijvers. Het voorkomt dat de gebruiker in een gevaarlijke situatie terechtkomt. Zeer snel werktuig dat voorheen onmogelijke metingen toegankelijk maakt.  
 • Servo / Autolock / Robotica: Met deze stations kun je je aanpassen aan de behoeften van je werkterreinen. Je kunt met twee personen werken als dat nodig is of alleen dankzij de doel- (of prisma-) vergrendelingsfuncties terwijl je je instrument op afstand bestuurt vanaf je meetstok en je veldnotebook. De besturing en de overdracht van meetgegevens tussen de controller en het instrument gebeurt per radio en in real time.  

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close