SiteVision

SiteVision: het onzichtbare zichtbaar maken:

 • Trimble SiteVisionis een geo-gelokaliseerde viewer – met centimeter nauwkeurigheid – waarmee je door het projectmodel kunt navigeren volgens het principe van augmented reality (AR).  

Op de werf maakt Trimble Sitevision het onzichtbare zichtbaar door je in staat te stellen in real time in het projectmodel te navigeren: het stelt je in staat dingen te zien die onzichtbaar zijn of die nog niet bestaan! Trimble SiteVision brengt projectgegevens tot leven, zodat je complexe informatie gemakkelijk kunt bekijken, verkennen en begrijpen met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid, rechtstreeks vanaf je mobiele toestel. Op het scherm van een tablet of smartphone worden project objecten en de echte wereld in real time over elkaar heen gelegd.  De visualisatie gebeurt door het over elkaar leggen van de bestaande structuren en de voorwerpen waaruit het project bestaat.  

De voordelen voor je projecten:  

 • Visualisatie van botsingen en andere problemen op het projectmodel  
 • Verhoogde veiligheid: voorkom schade aan ondergrondse netwerken  
 • Verbeterde communicatie: werk in een samenwerkingsverband  
 • Geen plan meer nodig: je weet altijd waar je staat met het project  

Een ideale oplossing voor al je werfleiders of bouwopzichters, die de projectindeling op de grond zullen kunnen visualiseren vóór ze met het werk beginnen. En, indien nodig, het projectmodel annoteren met mogelijke wijzigingen die erop aangebracht moeten worden.  

Mogelijke toepassingen voor grondverzetprojecten:  

 • Weergave van verschillende oppervlakte-ontwerpen  
 • Grondwerkvlakken & snij-/vulgegevens  
 • Coördineer grondwerkfasen zonder plannen of palen  
 • Controleer de voortgang van het project  

SiteVision: de hardware  

 • Trimble Catalyst antenne Centimeter nauwkeurigheid (RTK), compatibel met GPS, LI, L2, Galileo, Glonass  
 • Android of Windows smartphone  
 • Beeldstabilisator & ondersteuning, Batterij van de antenne  
 • Abonnement op het Trimble Connect platform.  

Visualiseer je projecten in minder dan een minuut. Zet de smartphone aan, maak verbinding met Trimble Connect (app), laad het project.  

Landmeetkundige training nodig?

Of je nu een eerste of gevorderde opleiding nodig hebt, onze toepassingsingenieurs kunnen je kennis aanvullen met een reeks cursussen om het gebruik van je Trimble uitrusting te maximaliseren. Lees hier meer.  

Lees meer over het gebruik van je uitrusting op onze SITECH Belgium blog. Voor meer informatie over onze trainingspakketten kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of cmet uw gebruikelijke SITECH Belgium contactpersoon. 

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze Beleid inzake persoonsgegevens.
  *Dit veld is verplicht


  Close