Trimble Earthworks

Verhoog je productiviteit en verminder je ecologische voetafdruk op het werkterrein met Trimble machinebesturing

Machinebesturingsoplossingen voor al je grondverzetwerk:

Het Trimble Earthworks geleidingsplatform is ontworpen om je te helpen nauwkeuriger, sneller en in minder tijd te werken – en biedt je eindeloze productiviteitswinst in alle fasen van je grondverzetwerkzaamheden: productie, afwerking en het aanbrengen van wegmateriaal. 

De voordelen van machinebesturing:   

 • Meer veiligheid: niemand beweegt zich rond de machines  
 • Meer precisie en productiviteit: afhankelijk van de configuratie graven de machines met centimetrische of millimetrische precisie in een kortere tijd  
 • Brandstof- en materiaalbesparing – vermindert de koolstofuitstoot van je werkterreinen  
 • Real-time voortgangsbewaking: de verbinding tussen Trimble Earthworks en Trimble’s platforms voor werfbewaking maakt het mogelijk de voortgang van het project in real time te volgen  

Interface Earthworks

Trimble Earthworks draait op het Android besturingssysteem. Het ontwerp en de ergonomie van de toepassing zijn ontwikkeld om aan alle behoeften van je operators te voldoen: intuïtieve, persoonlijke en tactiele navigatie, en een geoptimaliseerde weergave van alle projectgegevens (machine positionering, afmetingen, snijden/vullen, vermijdingszones, enz.)  

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x
x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Verminder brandstofgebruik binnen machinesturing 

Verbeter de ecologische voetafdruk binnen uw werf met Trimble Earthworks 3D machinebesturingssystemen. De machinist werkt nauwkeuriger, bereikt hellingen efficiënter en heeft toegang tot automatisering – Voor graafmachines: optie tot automatisering in geavanceerde functies. Dit zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik en maakt de werf milieuvriendelijker. 

Connectiviteit: de sleutel tot een lagere koolstofvoetafdruk 

Met Trimble WorksManager software verbetert u de uitwisseling van gegevens tussen kantoor en werf. Dankzij enkele geavanceerde functies wordt het aantal ritten naar uw werf verminderd.  

 • Remote Assistant: Op afstand Trimble-apparatuur overnemen die u vervolgens op de locatie zelf kan inzetten. Hiernaast kan er ondersteuning (zelf of via onze technische experts bij SITECH Belgium Support) en aanvullende trainingen worden voorzien zodat u zelf niet op uw werf aanwezig moet zijn.  
 • Toezicht op uw werf: Projectgebonden informatie wordt real-time gesynchroniseerd van werf naar kantoor (Voortgang van de werkzaamheden, naleving van de toleranties, enz.) en van kantoor naar werf (wijzigingen in het project, enz.) Het toezicht op de werf wordt geoptimaliseerd en het aantal aanwezigen op de werf wordt verminderd met een verbeterde veiligheid en geoptimaliseerde koolstofvoetafdruk als gevolg.  

Lees hier meer over WorksManager. 

Geavanceerde functies voor een ongeëvenaard productiviteitsniveau

Naast de traditionele voordelen van een geleidingssysteem brengt Trimble Earthworks, door zijn vele geavanceerde functies, graafmachines in het digitale tijdperk.  

 • Automatisering: het systeem neemt de controle over de dipper en de bak over – de bestuurder bedient alleen de giek – om in minder tijd een consistente nivellering te bereiken.  
 • Wegen aan boord: de Loadrite Payload Management optie maakt van je geleidingssysteem een weegoplossing aan boord zonder een nieuw cabinescherm toe te voegen. 
 • Augmented reality: Wanneer het digitale model van de bouwplaats over het bestaande heen gelegd wordt om de veiligheid op de bouwplaats te verbeteren.  

Configuraties

 • Enkelvoudige GNSS  
 • Dubbele GNSS  
 • UTS (Prisma en Total Station)  
 • GCS900 upgrade  

Grotere nauwkeurigheid en automatisering

Trimble® Earthworks helpt machinisten om een ongekende nauwkeurigheid te bereiken. Net als bij graafmachines verbeteren de nieuwe IMU sensoren in combinatie met de nieuwe software interface de nauwkeurigheid en snelheid voor al je toepassingen, of ze nou eenvoudig zijn of complex.  

Configuraties

 • Dubbele, in de cabine gemonteerde GNSS  
 • Universele totaalstations  
 • Dubbele 2D laser  

Earthworks GO!

Earthworks GO is een mobiel, gemakkelijk te installeren 2D geleidingssysteem waarmee je in enkele minuten kunt nivelleren met centimeter nauwkeurigheid.  

Het gepatenteerde Trimble GO! Met de box-technologie kan het systeem snel op een kleine rupslader gemonteerd worden: de Earthworks GO app wordt geïnstalleerd op een smartphone in de cabine, de sensoren worden aan de machine gemagnetiseerd, en de verbindingen zijn in enkele minuten gemaakt.  

Gemiddeld garandeert het gebruik van dit systeem tot 20% meer productiviteit: minder herbewerkingen, brandstof- en materiaalbesparing. 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.  Mr
  Ms

  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.
  *Dit veld is verplicht


  Close