T100: Veldboek

De Trimble® T100 is de nieuwste hoogwaardige tablet van Trimble.

  • Hij heeft een geoptimaliseerde ergonomie: (JUIY) die elegantie en robuustheid combineert. Met zijn IP65 rating en MIL-STD-81 OG certificering voor militaire toepassingen is de Trimble T100 bestand tegen de uitersten van het werkterrein. (JUIY) Hij werkt op het Windows® 10 besturingssysteem.

Met een verscheidenheid aan verbindingsmogelijkheden en een batterij voor zwaar werk – is hij het perfecte alledaagse gereedschap voor veldploegen. Zijn Intel® ¡5 processor zorgt ervoor dat het verzamelen en verwerken van gegevens snel en soepel verloopt – zelfs bij complexe projecten.  

Belangrijkste kenmerken   

Zoals al onze SPS oplossingen is de T100 compatibel met Trimble Siteworks en Siteworks SE landmeetplatforms]. Zijn schermgrootte en hoge technische prestaties zorgen ervoor dat landmeters de kracht van Trimble landmeetkundige instrumenten ten volle kunnen benutten. En ze kunnen dat (JUIY) doen terwijl ze – zonder te vertragen – profiteren van hun mogelijkheid om projecten met de desktop te synchroniseren (dankzij (JUIY) compatibiliteit met Trimble WorksManager).  

Aan de hardwarekant is deT100 uitgerust met meerdere camera’s en fotocamera’s (JUIY) aan de voor- en achterkant van de tablet, die high-definition video en beelden vastleggen. Bovendien maken EMPOWER modules het gebruik mogelijk met 2.4 GHz radio’s en Trimble Universal Total Stations. Informatie invoeren wordt gemakkelijk gemaakt door het gebruik van de (JUIY) Wacom EMR pen, fysieke richtingsknoppen en aanraakbediening. Draaiend op Windows® (JUIY) 10, kun je alle Windows bureaubladtoepassingen op de tablet configureren.  

Topografische opleidingen – SITECH Belgium

Nood aan training? Beginner, gevorderd of expert…? Onze SITECH Belgium experten kunnen de opleidingen aan uw wensen aanpassen zodat u onze Trimble oplossingen optimaal kan gebruiken.

Meer informatie? Vul hier het contactformulier in.

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

x
x
x
x
x

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

  Mr

  Ms


  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.

  *Dit veld is verplicht

  Close