TinyRobots

De snelle en nauwkeurige robot voor het trekken van lijnen

  • De TinyRobots is een autonome en geautomatiseerde oplossing van lijnopsporing voor al uw buitenprojecten (wegen, autowegen, parkings, percelen) en binnenprojecten (overdekte parkings)

Implementatie en gebruik

Snel te implementeren en gemakkelijk te gebruiken – door een eenvoudig configuratieproces:

 • Om de TinyRobots te gebruiken, importeert u in uw T7-veldboek uw project (hetzelfde project dat u gebruikt voor al uw topografische toepassingen)
 • De TinyRobots op het veld inzetten: compact en licht, gemakkelijk te vervoeren en te hanteren (18 kg).
 • Uw TinyRobots is al klaar om uw lijnen autonoom en geautomatiseerd te trekken.

Precisie

De TinyRobots is uitgerust met een mobiele GNSS SPS785 – waarmee hij op de centimeter nauwkeurig kan werken. Voor gebruik binnenshuis en millimeternauwkeurigheid kan hij ook worden gekoppeld aan een totaalstation. Deze robot start snel op, zodat u efficiënt aan de slag kunt. Hij heeft een autonomie van 8 uur en zijn snelheid is 4 km/uur voor het tekenen van stippellijnen of ononderbroken lijnen.

Snelheid

Met een markeersnelheid van 4 km/uur kan hij meer dan 30 lineaire kilometers weg op één dag markeren. Bovendien kunt u dankzij de koppeling met het Siteworks-platform al uw markeringstoepassingen gemakkelijk plannen, uw project en uw (te valideren) markeringsplan aanpassen vanaf uw T7-tablet.

Beveiliging

Hij is gemakkelijk te vervoeren en te hanteren en kan snel ter plaatse worden ingezet door één enkele operator, zodat er minder personeel voor het project nodig is. De TinyRobots is autonoom, er is slechts één persoon ter plaatse nodig.

Heeft u een opleiding in landmeetkunde nodig?

Of u nu een eerste of geavanceerde training nodig hebt, onze applicatie-ingenieurs kunnen uw kennis aanvullen met een catalogus van cursussen om uw Trimble-apparatuur optimaal te gebruiken. Lees hier meer en lees meer over het gebruik van uw apparatuur op onze SITECH Belgium News Page. Voor meer informatie over onze opleidingspakketten kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, onze opleidingsbrochure downloaden of contact opnemen met uw gebruikelijke contactpersoon bij SITECH Belgium.

Kies het pakket dat het beste bij u past – Onze verkoopafdeling neemt snel contact met u op

Formule

Opleindingen

SITECH Belgium – erkend opleidingscentrum – biedt opleidingen aan om het gebruik van uw geleidingssystemen te optimaliseren. Meer weten

Service

Training, telefonische ondersteuning, servicecontracten: Wij voorzien alle nodige diensten om uw Trimble technologieën gemakkelijk te implementeren. Diensten

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze oplossingen

Verzoek om informatie

Stel uw aanbod samen

Opleindingen

Service

  Verzoek om informatie

  Terug

  Stuur ons uw aanvraag en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

  Mr

  Ms


  Uw samenstelling

  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.

  *Dit veld is verplicht

  Close