Het terrein in kaart brengen en projecten creëren


Van geavanceerde meetapparatuur tot eenvoudige meetinstrumenten en software voor projectcreatie, SITECH Belgie kan u helpen de meest geschikte oplossingen voor uw behoeften te kiezen en u opleiden om er het beste uit te halen.

Voorbereiding van het 3D-model van de bouwplaatsen

Verwerf gemakkelijk en snel gegevens om uw projecten efficiënt op te zetten of te volgen. Dat is de belofte van het Trimble SPS-gamma van instrumenten en de gepersonaliseerde ondersteuning van SITECH Belgie voor landmeters en werfleiders.


Solutions

TinyRobots

De snelle en nauwkeurige robot voor het trekken van lijnen De TinyRobots is een autonome en geautomatiseerde oplossing van lijnopsporing voor al uw buitenprojecten (wegen, autowegen, parkings, percelen) en binnenprojecten (overdekte parkings)
R750: Basisstation

De R750 is de nieuwste generatie modulaire GNSS-ontvangers ontwikkeld door Trimble®. Het biedt betrouwbare en nauwkeurige positioneringen voor al uw landmeetkundige en machinebesturingstoepassingen
T100: Veldboek

De Trimble® T100 is de nieuwste hoogwaardige tablet van Trimble. Hij heeft een geoptimaliseerde ergonomie: (JUIY) die elegantie en robuustheid combineert. Met zijn IP65 rating en MIL-STD-81 OG certificering voor militaire toepassingen is de Trimble T100 bestand tegen de uitersten van het werkterrein. (JUIY) Hij werkt op het Windows® 10 besturingssysteem.
Siteworks SE

Siteworks SE: het topografie platform op maat van werfleiders: Siteworks SE is het nieuwste Trimble topografie platform dat speciaal ontwikkeld werd om tegemoet te komen aan de behoeften van werfleiders, bouwopzichters of andere betrokkenen die op een werf werken en eenvoudige landmeetkundige toepassingen of projectbewaking moeten realiseren.
TSC7: Veldboek

De speciaal voor Siteworks ontwikkelde controller   De TSC7 is de krachtigste veldnotebook in de Trimble SPS lijn. Hij is compatibel met alle mobiele, basis- en totaalstations (met de radio-optie) om aan al je dagelijkse behoeften te voldoen: metingen, indelingen, controles, voorraadmetingen, projectopvolging, machine activiteit opvolgen, 3D systemen installeren, enz...  
SPSx30- Robotic Total Station

Precisie en prestaties: Het (JUIY) SPSx30 Total Station (SPS730 of 930) geeft je een ongeëvenaarde controle over al je landmeetkundige bewerkingen, zoals peilingen, uitzetten (JUIY) en controles met nauwkeurige metingen, met of zonder prisma, in (JUIY) statische of dynamische modus (JUIY).
SiteWorks

Positioneer jezelf voor de toekomst. Trimble SiteWorks is landmeetkundige software die speciaal is ontworpen voor het veld en kan worden geïnstalleerd op een van onze reeks controllers: traditionele veldnotebooks of tablets.
R780

De R780 vervangt de SPS986 in onze Trimble mobiele serie. In combinatie met onze SPS-serie veldboekjes is het de optimale oplossing voor uw dagelijkse landmeetkundige behoeften.

Opleindingen

Totaalstation – Expert

Totaalstation - Expert
Totaalstation – Beginner

Totaalstation - Beginner
GNSS Oplossingen – Expert

GNSS Oplossingen - Expert
GNSS Oplossingen – Beginner

GNSS Oplossingen - Beginner

Services

Werken op locatie

De techniekers van SITECH Belgium beschikken over alle juiste middelen om snel en efficiënt te kunnen reageren op verzoeken betreffende installaties en reparaties.
Productiebewaking en -optimalisatie – Arkance Optimum

Grondwerken en groeven: optimalisering van de productie en vermindering van de koolstofvoetafdruk. Ons team adviseert, traint en ondersteunt bedrijven bij het inzetten van methoden en technologieën om hun productie efficiënter en groener te maken.  
Verkoop van tweedehands materieel

Gebruikte krachtige systemen voor een lagere investering. Onze experts bieden een scala aan landmeetkundige en begeleidingsproducten te koop aan in onze filialen.
Verhuur van materiaal

Een volledig gecontroleerde investering. Wij bieden een reeks Trimble-oplossingen die u kunt huren in functie van uw projecten. Dit geeft u controle over uw investering, want u werkt met de nieuwste Trimble-technologie, van geleidingssystemen tot landmeetapparatuur, zonder dat u hoeft te investeren in oplossingen.

Klantenervaringen


Grondwerken T’Jampens

Andy T’Jampens werkt al 18 jaar met kranen en besloot in oktober ’21 op zelfstandige basis de wereld van constructie te betreden. Door de verworven knowhow stampte Andy ‘Grondwerken T’Jampens’ uit de grond. Een bedrijf dat zich voornamelijk specialiseert in wegenbouw. Zelfstandige Andy T’Jampens Ontdekking van TRIMBLE-oplossingen 6 Jaar geleden kozen Andy’s bazen voor Trimble…

Contacteer ons


Hardware- en softwareoplossingen en -diensten om u te helpen alle fasen van uw bouwprojecten te digitaliseren.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Contacteer ons

  Om contact met ons op te nemen, kunt u ook het formulier invullen.
  *Verplichte velden  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.