Opsporing van en verwijzing naar netwerken


Het opsporen en kennen van alle bestaande netwerken is van essentieel belang: om de veiligheidsproblemen te beperken en de stilstand van de werven als gevolg van netwerkschade tot een minimum te beperken, zet SITECH Belgie oplossingen in die u in staat stellen deze op elk moment te visualiseren.

Verbeter de veiligheid op uw sites

Topografie, machinegeleiding, augmented reality: met een hele reeks technologische hulpmiddelen kunt u alle ondergrondse netwerken opsporen, in uw projecten integreren en vervolgens in real time visualiseren. De zekerheid van serener werken voor al uw teams.


Solutions

Siteworks SE

Siteworks SE: het topografie platform op maat van werfleiders: Siteworks SE is het nieuwste Trimble topografie platform dat speciaal ontwikkeld werd om tegemoet te komen aan de behoeften van werfleiders, bouwopzichters of andere betrokkenen die op een werf werken en eenvoudige landmeetkundige toepassingen of projectbewaking moeten realiseren.
TSC7: Veldboek

De speciaal voor Siteworks ontwikkelde controller   De TSC7 is de krachtigste veldnotebook in de Trimble SPS lijn. Hij is compatibel met alle mobiele, basis- en totaalstations (met de radio-optie) om aan al je dagelijkse behoeften te voldoen: metingen, indelingen, controles, voorraadmetingen, projectopvolging, machine activiteit opvolgen, 3D systemen installeren, enz...  
SiteWorks

Positioneer jezelf voor de toekomst. Trimble SiteWorks is landmeetkundige software die speciaal is ontworpen voor het veld en kan worden geïnstalleerd op een van onze reeks controllers: traditionele veldnotebooks of tablets.
SiteVision

SiteVision: het onzichtbare zichtbaar maken: Trimble SiteVisionis een geo-gelokaliseerde viewer - met centimeter nauwkeurigheid - waarmee je door het projectmodel kunt navigeren volgens het principe van augmented reality (AR).  
R780

De R780 vervangt de SPS986 in onze Trimble mobiele serie. In combinatie met onze SPS-serie veldboekjes is het de optimale oplossing voor uw dagelijkse landmeetkundige behoeften.

Opleindingen

Opleiding Software Trimble Business Center

Opleiding Software Trimble Business Center
Opleiding Logiciels WorksManager

Opleiding Logiciels WorksManager
Consultancy

Consultancy
Opleiding Software WorksOS

Opleiding Software WorksOS
Opleiding machinesturing 2D – Beginner

Opleiding machinesturing 2D – Beginner
Opleiding machinesturing 3D – Expert

Opleiding machinesturing 3D – Expert
Opleiding machinesturing 3D – Beginner

Opleiding machinegeleiding 3D - Beginner
Totaalstation – Expert

Totaalstation - Expert
GNSS apparatuur

GNSS apparatuur
Totaalstation – Beginner

Totaalstation - Beginner

Services

tes aude

Werken op locatie

De techniekers van SITECH Belgium beschikken over alle juiste middelen om snel en efficiënt te kunnen reageren op verzoeken betreffende installaties en reparaties.
Productiebewaking en -optimalisatie – Arkance Optimum

Grondwerken en groeven: optimalisering van de productie en vermindering van de koolstofvoetafdruk. Ons team adviseert, traint en ondersteunt bedrijven bij het inzetten van methoden en technologieën om hun productie efficiënter en groener te maken.  
Verkoop van tweedehands materieel

Gebruikte krachtige systemen voor een lagere investering. Onze experts bieden een scala aan landmeetkundige en begeleidingsproducten te koop aan in onze filialen.
Verhuur van materiaal

Een volledig gecontroleerde investering. Wij bieden een reeks Trimble-oplossingen die u kunt huren in functie van uw projecten. Dit geeft u controle over uw investering, want u werkt met de nieuwste Trimble-technologie, van geleidingssystemen tot landmeetapparatuur, zonder dat u hoeft te investeren in oplossingen.

Klantenervaringen


Grondwerken T’Jampens

Andy T’Jampens werkt al 18 jaar met kranen en besloot in oktober ’21 op zelfstandige basis de wereld van constructie te betreden. Door de verworven knowhow stampte Andy ‘Grondwerken T’Jampens’ uit de grond. Een bedrijf dat zich voornamelijk specialiseert in wegenbouw. Zelfstandige Andy T’Jampens Ontdekking van TRIMBLE-oplossingen 6 Jaar geleden kozen Andy’s bazen voor Trimble…

Contacteer ons


Hardware- en softwareoplossingen en -diensten om u te helpen alle fasen van uw bouwprojecten te digitaliseren.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

    Contacteer ons

    Om contact met ons op te nemen, kunt u ook het formulier invullen.
    *Verplichte velden    Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze