Steengroeven


Verbeter de nauwkeurigheid van uw machines en meet hun prestaties met productiedashboards

Geleidingssystemen voor productiemachines

Stel uw sporen en tegels op de centimeter nauwkeurig waterpas om het rollen en de doorstroming op uw productiesites te verbeteren. U weet ook beter hoe groot uw voorraden zijn, dankzij de punten die uw geleide machines hebben genomen.

SITECH Belgie biedt u een volledig dienstenpakket aan voor de digitalisering van uw groeven en de optimalisering van uw productie, met inbegrip van ondersteuning bij de keuze, installatie en opleiding in het gebruik van uw Trimble-oplossingen en advies over de opvolging van de productie.

Advies en ondersteuning bij de optimalisatie van de productie

Sluit uw machines aan om toegang te krijgen tot prestatie-indicatoren: machinecycli, productiehoeveelheden (in ton), wachttijden en afstanden. Tools die u helpen uw efficiëntie te verbeteren en uw productiekosten te verlagen.

SITECH Belgie verbindt uw machines, configureert ze en geeft u toegang tot de productiedashboards. Onze toepassingsingenieurs zullen u ondersteunen en adviseren bij het optimaliseren van uw productie.

Topografie en luchtfotogrammetrie

Voer topografische onderzoeken uit met onze drone-oplossingen om een 3D-model van uw productielocaties te maken. Zo kunt u in een paar klikken de evolutie van uw voorraden en werkgezichten visualiseren.

SITECH Belgie staat u dagelijks bij in de verwerving en het gebruik van uw gegevens door de doelwitten te plaatsen, u op te leiden in het gebruik van de technologische oplossingen en u technische ondersteuning te bieden.


Solutions

Earthworks 3D – Excavator

Trimble Earthworks: de benchmark voor geleidingssystemen Trimble Earthworks is Trimble's volgende generatie machinebegeleiding. Verbeterde productiviteit: nauwkeuriger en sneller werken Bespaar brandstof en materiaal: nauwkeuriger, minder herbewerkingen en efficiënter Geavanceerde functies: augmented reality, weging aan boord en automatisering.
Earthworks 3D – Bulldozers

De referentie in geleidingsoplossingen speciaal voor bulldozers door Trimble. Trimble heeft zijn Earthworks platform ook aangepast aan bulldozers: Interface, sensoren, montage, alles is ontworpen om je te helpen een ongeëvenaard productiviteitsniveau te bereiken. Net als bij de graafmachines krijg je met Earthworks bulldozers dezelfde voordelen van het gebruik van GCS900 3D met de extra intuïtiviteit van het nieuwe platform op Trimble's 10 inch tablet met aanraaknavigatie en 3D scherm.   Automatiseer machinebewegingen in de afwerkingsfase Toon het project en snijd/vul in real time in de cabine Machine overzicht: verzamel punten en synchroniseer met projectgegevens Horizontale besturing: volgt automatisch een horizontale uitlijning
Trimble Groundworks

Het Trimble Groundworks systeem verbetert de productiviteit, veiligheid, nauwkeurigheid en efficiëntie van boorwerkzaamheden ter plaatse.   Paalvrij boren en rammen Centimeternauwkeurige plaatsbepaling van de frees voor grotere productiviteit en kostenbeheersing
GCS900 3D – Loaders

Bereken de exacte positie met het GCS900 3D-geleidingsysteem via uw 3D-project Centimeternauwkeurigheid Automatisering van machinebewegingen
Holixa Quarry

HOLIXA Quarry: de oplossing om je steengroeve-productie te optimaliseren Onze HOLIXA Quarry oplossing automatiseert de bewaking van je productiestappen. Intelligente sensoren, geïnstalleerd op je hele machinepark (van verschillende leveranciers, van verschillende generaties), identificeren de belangrijkste taken die je productiemachines uitvoeren en zetten ze om in prestatie-indicatoren. De dashboards waarover je beschikt stellen je in staat je productie te beheren en te optimaliseren.  Verhoog je productiviteit Verlaag je productiekosten (€/ton) Verminder je CO2 uitstoot  
Holixa Productivity

HOLIXA Productivity: de oplossing om je productiviteit op grondwerkterreinen te optimaliseren  Onze HOLIXA Productivity oplossing geeft je een 360' en real time visie op je productie om je een oplossing te bieden voor het beheer en de optimalisatie van je productie!.   Verhoog je productiviteit Verlaag je productiekosten Verminder je CO2 uitstoot
Trimble Stratus

Het exploiteren van je fotogrammetrische landmetingen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je drone vluchten worden door ons in recordtijd verwerkt en teruggestuurd op een veilig en intuïtief platform, zodat je je tijd kunt besteden aan de exploitatie van deze gegevens en de rest van je activiteiten kunt programmeren rond een digitaal model van je terreinen. Deze rapporten vergemakkelijken je besluitvorming en zijn de basis voor je besprekingen met je klanten over rekeningen en claims.  

Opleindingen

Opleiding Software Trimble Business Center

Opleiding Software Trimble Business Center
Opleiding Logiciels WorksManager

Opleiding Logiciels WorksManager
Consultancy

Consultancy
Opleiding Software WorksOS

Opleiding Software WorksOS
Opleiding machinesturing 2D – Beginner

Opleiding machinesturing 2D – Beginner
Opleiding machinesturing 3D – Expert

Opleiding machinesturing 3D – Expert
Opleiding machinesturing 3D – Beginner

Opleiding machinegeleiding 3D - Beginner
Totaalstation – Expert

Totaalstation - Expert
GNSS apparatuur

GNSS apparatuur
Totaalstation – Beginner

Totaalstation - Beginner

Services

Werken op locatie

De techniekers van SITECH Belgium beschikken over alle juiste middelen om snel en efficiënt te kunnen reageren op verzoeken betreffende installaties en reparaties.
Productiebewaking en -optimalisatie – Arkance Optimum

Grondwerken en groeven: optimalisering van de productie en vermindering van de koolstofvoetafdruk. Ons team adviseert, traint en ondersteunt bedrijven bij het inzetten van methoden en technologieën om hun productie efficiënter en groener te maken.  
Verkoop van tweedehands materieel

Gebruikte krachtige systemen voor een lagere investering. Onze experts bieden een scala aan landmeetkundige en begeleidingsproducten te koop aan in onze filialen.
Verhuur van materiaal

Een volledig gecontroleerde investering. Wij bieden een reeks Trimble-oplossingen die u kunt huren in functie van uw projecten. Dit geeft u controle over uw investering, want u werkt met de nieuwste Trimble-technologie, van geleidingssystemen tot landmeetapparatuur, zonder dat u hoeft te investeren in oplossingen.

Klantenervaringen


Grondwerken T’Jampens

Andy T’Jampens werkt al 18 jaar met kranen en besloot in oktober ’21 op zelfstandige basis de wereld van constructie te betreden. Door de verworven knowhow stampte Andy ‘Grondwerken T’Jampens’ uit de grond. Een bedrijf dat zich voornamelijk specialiseert in wegenbouw. Zelfstandige Andy T’Jampens Ontdekking van TRIMBLE-oplossingen 6 Jaar geleden kozen Andy’s bazen voor Trimble…

Contacteer ons


Hardware- en softwareoplossingen en -diensten om u te helpen alle fasen van uw bouwprojecten te digitaliseren.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Contacteer ons

  Om contact met ons op te nemen, kunt u ook het formulier invullen.
  *Verplichte velden  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.