Leid uw afwerkingsmachines


SITECH Belgie rust uw machines uit met geavanceerde sturing en stelt uw teams oplossingen voor werfopvolging ter beschikking: om u te helpen uw planningen en projecttoleranties te respecteren

Automatisering van machines voor meer precisie

In de afwerkingsfase automatiseren de Trimble geleidingssystemen de machinebewegingen om een afgewerkt resultaat te garanderen binnen de projecttoleranties – en in een minimum aantal gangen


Solutions

Earthworks 3D – Grader

Trimble® Earthworks helpt je machinisten een ongekende nauwkeurigheid te bereiken. Net zoals bij graafmachines en bulldozers brengen de nieuwe Earthworks IMU sensoren in combinatie met een ergonomisch geoptimaliseerde 10" touchscreen tablet de machinebediening naar een nieuw niveau. Meer precisie met grotere werksnelheid voor al je toepassingen, eenvoudig of complex. Nivelleren van de nieuwe generatie: efficiënt, snel en nauwkeurig!
Earthworks 3D – Bulldozers

De referentie in geleidingsoplossingen speciaal voor bulldozers door Trimble. Trimble heeft zijn Earthworks platform ook aangepast aan bulldozers: Interface, sensoren, montage, alles is ontworpen om je te helpen een ongeëvenaard productiviteitsniveau te bereiken. Net als bij de graafmachines krijg je met Earthworks bulldozers dezelfde voordelen van het gebruik van GCS900 3D met de extra intuïtiviteit van het nieuwe platform op Trimble's 10 inch tablet met aanraaknavigatie en 3D scherm.   Automatiseer machinebewegingen in de afwerkingsfase Toon het project en snijd/vul in real time in de cabine Machine overzicht: verzamel punten en synchroniseer met projectgegevens Horizontale besturing: volgt automatisch een horizontale uitlijning
Trimble Roadworks

Het Trimble® Roadworks besturingplatform voor bestratingsmachines is de nieuwste generatie van geleidingssystemen om asfalteerwerk te automatiseren.   Trimble Roadworks bevat, net als alle nieuwe generaties Trimble machinebesturingssystemen, de standaards van de vorige generaties, maar ook geavanceerde kenmerken die het systeem in het digitale tijdperk brengen, zoals een 3D scherm, een touchscreen tablet, aanpasbare weergaven en IMU sensoren.  
Trimble Earthworks

Verhoog je productiviteit en verminder je ecologische voetafdruk op het werkterrein met Trimble machinebesturing Machinebesturingsoplossingen voor al je grondverzetwerk: Het Trimble Earthworks geleidingsplatform is ontworpen om je te helpen nauwkeuriger, sneller en in minder tijd te werken - en biedt je eindeloze productiviteitswinst in alle fasen van je grondverzetwerkzaamheden: productie, afwerking en het aanbrengen van wegmateriaal. 
PCS900 – Concrete Paver

De voordelen van het systeem zijn gladde oppervlakken, materiaalbesparing en tijdwinst. Van wegenbouw over tramrails tot veiligheidsrails, met deze machinebesturing kun je bij elke toepassing de beste prestaties uit je machine halen. Vermijd golven en herbewerken met de millimeter precisie van het PCS900 systeem.  
PCS900 3D – Planer

Met de PCS900 3D schaafmachine besturing kun je oppervlakken schaven die variaties in helling en schuinte vertonen, en dat alles zonder voorafgaande markering.
PCS900 3D – Finisher

De PCS900 3D Finisher is een automatisch 3D systeem waarmee je je productiviteit bij asfaltbestrating aanzienlijk kunt verhogen.

Services

tes aude

Werken op locatie

De techniekers van SITECH Belgium beschikken over alle juiste middelen om snel en efficiënt te kunnen reageren op verzoeken betreffende installaties en reparaties.
Productiebewaking en -optimalisatie – Arkance Optimum

Grondwerken en groeven: optimalisering van de productie en vermindering van de koolstofvoetafdruk. Ons team adviseert, traint en ondersteunt bedrijven bij het inzetten van methoden en technologieën om hun productie efficiënter en groener te maken.  
Verkoop van tweedehands materieel

Gebruikte krachtige systemen voor een lagere investering. Onze experts bieden een scala aan landmeetkundige en begeleidingsproducten te koop aan in onze filialen.
Verhuur van materiaal

Een volledig gecontroleerde investering. Wij bieden een reeks Trimble-oplossingen die u kunt huren in functie van uw projecten. Dit geeft u controle over uw investering, want u werkt met de nieuwste Trimble-technologie, van geleidingssystemen tot landmeetapparatuur, zonder dat u hoeft te investeren in oplossingen.

Klantenervaringen


Grondwerken T’Jampens

Andy T’Jampens werkt al 18 jaar met kranen en besloot in oktober ’21 op zelfstandige basis de wereld van constructie te betreden. Door de verworven knowhow stampte Andy ‘Grondwerken T’Jampens’ uit de grond. Een bedrijf dat zich voornamelijk specialiseert in wegenbouw. Zelfstandige Andy T’Jampens Ontdekking van TRIMBLE-oplossingen 6 Jaar geleden kozen Andy’s bazen voor Trimble…

Contacteer ons


Hardware- en softwareoplossingen en -diensten om u te helpen alle fasen van uw bouwprojecten te digitaliseren.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

    Contacteer ons

    Om contact met ons op te nemen, kunt u ook het formulier invullen.
    *Verplichte velden    Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze