Geleiding van uw productiemachines


Nieuwe generaties van machinegeleidingssystemen stellen bouwondernemers in staat om aanzienlijke productiviteitswinsten te boeken. De ondersteuning van SITECH helpt u om deze technologieën optimaal te benutten.

Meer produceren, sneller en met een kleinere koolstofvoetafdruk

SITECH Belgie ondersteunt u bij de optimalisatie van uw stappen: begeleiding, platform voor productiebewaking, advies & begeleiding, opleiding en technische ondersteuning.


Solutions

Earthworks 3D – Excavator

Trimble Earthworks: de benchmark voor geleidingssystemen Trimble Earthworks is Trimble's volgende generatie machinebegeleiding. Verbeterde productiviteit: nauwkeuriger en sneller werken Bespaar brandstof en materiaal: nauwkeuriger, minder herbewerkingen en efficiënter Geavanceerde functies: augmented reality, weging aan boord en automatisering.
Earthworks 2D – Excavator

Je eerste stappen in de besturing van graafmachines  Besturing vanuit de cabine   Deze machinebesturingssystemen geven je essentiële informatie op een scherm in de cabine, en door gebruik te maken van verschillende sensoren die zich op de uitrusting van je graafmachine bevinden, om je graafwerk te vergemakkelijken en te versnellen. Ze helpen je snel de hellingen te bereiken zonder voortdurend de graafdiepte te moeten controleren door uit de machine te stappen of een MINE HOLDER te gebruiken.  
Earthworks 3D – Grader

Trimble® Earthworks helpt je machinisten een ongekende nauwkeurigheid te bereiken. Net zoals bij graafmachines en bulldozers brengen de nieuwe Earthworks IMU sensoren in combinatie met een ergonomisch geoptimaliseerde 10" touchscreen tablet de machinebediening naar een nieuw niveau. Meer precisie met grotere werksnelheid voor al je toepassingen, eenvoudig of complex. Nivelleren van de nieuwe generatie: efficiënt, snel en nauwkeurig!
Earthworks 3D – Bulldozers

De referentie in geleidingsoplossingen speciaal voor bulldozers door Trimble. Trimble heeft zijn Earthworks platform ook aangepast aan bulldozers: Interface, sensoren, montage, alles is ontworpen om je te helpen een ongeëvenaard productiviteitsniveau te bereiken. Net als bij de graafmachines krijg je met Earthworks bulldozers dezelfde voordelen van het gebruik van GCS900 3D met de extra intuïtiviteit van het nieuwe platform op Trimble's 10 inch tablet met aanraaknavigatie en 3D scherm.   Automatiseer machinebewegingen in de afwerkingsfase Toon het project en snijd/vul in real time in de cabine Machine overzicht: verzamel punten en synchroniseer met projectgegevens Horizontale besturing: volgt automatisch een horizontale uitlijning
Trimble Roadworks

Het Trimble® Roadworks besturingplatform voor bestratingsmachines is de nieuwste generatie van geleidingssystemen om asfalteerwerk te automatiseren.   Trimble Roadworks bevat, net als alle nieuwe generaties Trimble machinebesturingssystemen, de standaards van de vorige generaties, maar ook geavanceerde kenmerken die het systeem in het digitale tijdperk brengen, zoals een 3D scherm, een touchscreen tablet, aanpasbare weergaven en IMU sensoren.  
Earthworks 3D – Skid

Helling beheersing voor compacte machines   Trimble Earthworks voor schrankladers biedt dezelfde nauwkeurigheid, veiligheid en materiaal- en brandstofbesparing als machinebesturingssystemen voor andere machines. Combineer de veelzijdigheid en compactheid van je machine met de efficiëntie van Trimble Earthworks om productiever te zijn op kleinere werkterreinen of in krappe omgevingen. Bereik centimeter nauwkeurigheid in minder passages.
Trimble Earthworks

Verhoog je productiviteit en verminder je ecologische voetafdruk op het werkterrein met Trimble machinebesturing Machinebesturingsoplossingen voor al je grondverzetwerk: Het Trimble Earthworks geleidingsplatform is ontworpen om je te helpen nauwkeuriger, sneller en in minder tijd te werken - en biedt je eindeloze productiviteitswinst in alle fasen van je grondverzetwerkzaamheden: productie, afwerking en het aanbrengen van wegmateriaal. 
Trimble Groundworks

Het Trimble Groundworks systeem verbetert de productiviteit, veiligheid, nauwkeurigheid en efficiëntie van boorwerkzaamheden ter plaatse.   Paalvrij boren en rammen Centimeternauwkeurige plaatsbepaling van de frees voor grotere productiviteit en kostenbeheersing
Asphalt & Soil Compactors

Optimaliseer de verdichting, bespaar geld   Trimble's geleidingssystemen voor verdichters optimaliseren de verdichting om sneller binnen de projecttoleranties te geraken.  
Earthworks 2D – Bulldozers

2D machinebesturing die het mogelijk maakt de hoogte en de helling van het bulldozerblad te regelen. Hellingsmeting is ook mogelijk door een hellingsensor aan het systeem toe te voegen. Een laser ontvanger wordt op de top van een mast bevestigd om de hoogte in real time te controleren.   Centimeter nauwkeurigheid Koppeling met lasercel Projectbewaking vanuit de cabine Automatisering In de cabine – bedieningsscherm

Opleindingen

Opleiding Software Trimble Business Center

Opleiding Software Trimble Business Center
Opleiding Logiciels WorksManager

Opleiding Logiciels WorksManager
Consultancy

Consultancy
Opleiding Software WorksOS

Opleiding Software WorksOS
Opleiding machinesturing 2D – Beginner

Opleiding machinesturing 2D – Beginner
Opleiding machinesturing 3D – Expert

Opleiding machinesturing 3D – Expert
Opleiding machinesturing 3D – Beginner

Opleiding machinegeleiding 3D - Beginner
Totaalstation – Expert

Totaalstation - Expert
GNSS apparatuur

GNSS apparatuur
Totaalstation – Beginner

Totaalstation - Beginner

Services

Werken op locatie

De techniekers van SITECH Belgium beschikken over alle juiste middelen om snel en efficiënt te kunnen reageren op verzoeken betreffende installaties en reparaties.
Productiebewaking en -optimalisatie – Arkance Optimum

Grondwerken en groeven: optimalisering van de productie en vermindering van de koolstofvoetafdruk. Ons team adviseert, traint en ondersteunt bedrijven bij het inzetten van methoden en technologieën om hun productie efficiënter en groener te maken.  
Verkoop van tweedehands materieel

Gebruikte krachtige systemen voor een lagere investering. Onze experts bieden een scala aan landmeetkundige en begeleidingsproducten te koop aan in onze filialen.
Verhuur van materiaal

Een volledig gecontroleerde investering. Wij bieden een reeks Trimble-oplossingen die u kunt huren in functie van uw projecten. Dit geeft u controle over uw investering, want u werkt met de nieuwste Trimble-technologie, van geleidingssystemen tot landmeetapparatuur, zonder dat u hoeft te investeren in oplossingen.

Klantenervaringen


Grondwerken T’Jampens

Andy T’Jampens werkt al 18 jaar met kranen en besloot in oktober ’21 op zelfstandige basis de wereld van constructie te betreden. Door de verworven knowhow stampte Andy ‘Grondwerken T’Jampens’ uit de grond. Een bedrijf dat zich voornamelijk specialiseert in wegenbouw. Zelfstandige Andy T’Jampens Ontdekking van TRIMBLE-oplossingen 6 Jaar geleden kozen Andy’s bazen voor Trimble…

Contacteer ons


Hardware- en softwareoplossingen en -diensten om u te helpen alle fasen van uw bouwprojecten te digitaliseren.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Contacteer ons

  Om contact met ons op te nemen, kunt u ook het formulier invullen.
  *Verplichte velden  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.