Optimaliseer de ecologische voetafdruk van uw werf


Brandstof besparen met machinegeleiding Machinegeleiding voldoet aan de verschillende behoeften van aannemers op het gebied van veiligheid, nauwkeurigheid en uitstoot van broeikasgassen. Met een Trimble-geleidingssysteem kan de machinist sneller en nauwkeuriger werken en de heuvel in minder gangen bereiken. Hierdoor daalt het brandstofverbruik aanzienlijk. Deze systemen worden tegenwoordig op grote schaal ingezet op werven. Tegenwoordig…

Brandstof besparen met machinegeleiding

Machinegeleiding voldoet aan de verschillende behoeften van aannemers op het gebied van veiligheid, nauwkeurigheid en uitstoot van broeikasgassen. Met een Trimble-geleidingssysteem kan de machinist sneller en nauwkeuriger werken en de heuvel in minder gangen bereiken. Hierdoor daalt het brandstofverbruik aanzienlijk. Deze systemen worden tegenwoordig op grote schaal ingezet op werven.

Tegenwoordig worden deze technologieën uitgebreid tot andere soorten machines, zoals wegenbouwmachines. Ze bevatten ook geavanceerde functies zoals automatisering (van graafmachines, bulldozers en graders) of augmented reality om de productiviteit verder te verhogen en een efficiënt gebruik van middelen te waarborgen.

Connectiviteit en de Trimble-software om de ecologische voetafdruk van werven te verbeteren

De Trimble WorksManager en WorksOS platformen zorgen ervoor dat de projectvoortgang in detail wordt opgevolgd en dat het aantal mensen op de werf tot een minimum wordt beperkt. Alle projectinformatie wordt in realtime gesynchroniseerd van de werf naar het kantoor en van het kantoor naar de werf(Voor alle Trimble-oplossingen: machinebesturing en landmeetkunde).

Met Trimble WorksOS heeft iedereen die bij een project betrokken is toegang tot productie-indicatoren (status van verschillende taken per machine en per niveau) en een gekleurde kartering van het projectmodel – zodat ze de voortgang van het project gemakkelijk en snel kunnen visualiseren. Deze ruwe gegevens zijn afkomstig van de onderzoeken die door de geleide machines worden uitgevoerd.

Door Trimble field tools aan Worksmanager te koppelen, werken alle gebruikers met een actuele versie van het project – zonder dat de landmeter ter plaatse hoeft te zijn. Bovendien stelt de functie Remote Assistant de landmeter in staat om op elk moment vanaf zijn of haar werkstation de controle over de ingezette Trimble-tools over te nemen.

Support door SITECH België: productiecontroles en optimalisatie van de ecologische voetafdruk

Het SITECH Belgium team traint en ondersteunt bedrijfen en steengroeves bij het inzetten van Trimble technologieën om hun productie efficiënter en groener te maken.

Wij voeren productiestudies uit om u te helpen de meest geschikte oplossingen te vinden voor uw projecten:

 • Verschillende stadia bepalen binnen de productie
 • plaatsbepaling van faciliteiten en keuze van technologieën
 • Bepaling van de beste routes

Tijdens deze studies gebruiken wij de feedback van onze productiecontrolesystemen om resultaten te verkrijgen die overeenstemmen met de werkelijkheid.


Solutions

Earthworks 3D – Excavator

Trimble Earthworks: de benchmark voor geleidingssystemen Trimble Earthworks is Trimble's volgende generatie machinebegeleiding. Verbeterde productiviteit: nauwkeuriger en sneller werken Bespaar brandstof en materiaal: nauwkeuriger, minder herbewerkingen en efficiënter Geavanceerde functies: augmented reality, weging aan boord en automatisering.
Earthworks 2D – Excavator

Je eerste stappen in de besturing van graafmachines  Besturing vanuit de cabine   Deze machinebesturingssystemen geven je essentiële informatie op een scherm in de cabine, en door gebruik te maken van verschillende sensoren die zich op de uitrusting van je graafmachine bevinden, om je graafwerk te vergemakkelijken en te versnellen. Ze helpen je snel de hellingen te bereiken zonder voortdurend de graafdiepte te moeten controleren door uit de machine te stappen of een MINE HOLDER te gebruiken.  
Earthworks 3D – Grader

Trimble® Earthworks helpt je machinisten een ongekende nauwkeurigheid te bereiken. Net zoals bij graafmachines en bulldozers brengen de nieuwe Earthworks IMU sensoren in combinatie met een ergonomisch geoptimaliseerde 10" touchscreen tablet de machinebediening naar een nieuw niveau. Meer precisie met grotere werksnelheid voor al je toepassingen, eenvoudig of complex. Nivelleren van de nieuwe generatie: efficiënt, snel en nauwkeurig!
Earthworks 3D – Bulldozers

De referentie in geleidingsoplossingen speciaal voor bulldozers door Trimble. Trimble heeft zijn Earthworks platform ook aangepast aan bulldozers: Interface, sensoren, montage, alles is ontworpen om je te helpen een ongeëvenaard productiviteitsniveau te bereiken. Net als bij de graafmachines krijg je met Earthworks bulldozers dezelfde voordelen van het gebruik van GCS900 3D met de extra intuïtiviteit van het nieuwe platform op Trimble's 10 inch tablet met aanraaknavigatie en 3D scherm.   Automatiseer machinebewegingen in de afwerkingsfase Toon het project en snijd/vul in real time in de cabine Machine overzicht: verzamel punten en synchroniseer met projectgegevens Horizontale besturing: volgt automatisch een horizontale uitlijning
Earthworks 3D – Skid

Helling beheersing voor compacte machines   Trimble Earthworks voor schrankladers biedt dezelfde nauwkeurigheid, veiligheid en materiaal- en brandstofbesparing als machinebesturingssystemen voor andere machines. Combineer de veelzijdigheid en compactheid van je machine met de efficiëntie van Trimble Earthworks om productiever te zijn op kleinere werkterreinen of in krappe omgevingen. Bereik centimeter nauwkeurigheid in minder passages.
Trimble Earthworks

Verhoog je productiviteit en verminder je ecologische voetafdruk op het werkterrein met Trimble machinebesturing Machinebesturingsoplossingen voor al je grondverzetwerk: Het Trimble Earthworks geleidingsplatform is ontworpen om je te helpen nauwkeuriger, sneller en in minder tijd te werken - en biedt je eindeloze productiviteitswinst in alle fasen van je grondverzetwerkzaamheden: productie, afwerking en het aanbrengen van wegmateriaal. 
Earthworks 2D – Bulldozers

2D machinebesturing die het mogelijk maakt de hoogte en de helling van het bulldozerblad te regelen. Hellingsmeting is ook mogelijk door een hellingsensor aan het systeem toe te voegen. Een laser ontvanger wordt op de top van een mast bevestigd om de hoogte in real time te controleren.   Centimeter nauwkeurigheid Koppeling met lasercel Projectbewaking vanuit de cabine Automatisering In de cabine – bedieningsscherm
WorksManager

Synchroniseer alle projectgegevens met de Trimble oplossingen die ter plaatse ingezet worden, en zorg ervoor dat je operators en landmeters aan de laatste versie van het project werken. 
Trimble WorksOS

3D-platform voor productiecontrole: Visualiseer in real time de vooruitgang op alle niveaus Rapporten over machineproductiviteit raadplegen en dagelijkse doelstellingen bijstellen
Earthworks 2D – Grader

2D machinebesturingssystemen voor motorgraders die het mogelijk maken de hoogte en het kantelen van het blad te regelen. Hellingsmeting is ook mogelijk door een hellingsensor aan het systeem toe te voegen.  

Opleindingen

Opleiding machinesturing 3D – Beginner

Opleiding machinegeleiding 3D - Beginner

Services

Werken op locatie

De techniekers van SITECH Belgium beschikken over alle juiste middelen om snel en efficiënt te kunnen reageren op verzoeken betreffende installaties en reparaties.
Productiebewaking en -optimalisatie – Arkance Optimum

Grondwerken en groeven: optimalisering van de productie en vermindering van de koolstofvoetafdruk. Ons team adviseert, traint en ondersteunt bedrijven bij het inzetten van methoden en technologieën om hun productie efficiënter en groener te maken.  

Klantenervaringen


Grondwerken T’Jampens

Andy T’Jampens werkt al 18 jaar met kranen en besloot in oktober ’21 op zelfstandige basis de wereld van constructie te betreden. Door de verworven knowhow stampte Andy ‘Grondwerken T’Jampens’ uit de grond. Een bedrijf dat zich voornamelijk specialiseert in wegenbouw. Zelfstandige Andy T’Jampens Ontdekking van TRIMBLE-oplossingen 6 Jaar geleden kozen Andy’s bazen voor Trimble…

Contacteer ons


Hardware- en softwareoplossingen en -diensten om u te helpen alle fasen van uw bouwprojecten te digitaliseren.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Contacteer ons

  Om contact met ons op te nemen, kunt u ook het formulier invullen.
  *Verplichte velden  De persoonsgegevens die via de website https://sitech-belgium.be/nl/ (hierna te noemen "de Website") worden verzameld, zijn bestemd om te worden verwerkt door SITECH BELGIUM, de verwerkingsverantwoordelijke, voor de doeleinden om uw verzoek om informatie te verwerken en om u beter te leren kennen.
  De met een sterretje gemarkeerde informatie is verplicht voor het beheer van uw aanvragen.
  In overeenstemming met de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming, heeft u:
  - een recht op toegang, rectificatie, uitwissing en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  - een recht op beperking van uw persoonsgegevens en op verzet om gegronde redenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;
  U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit zijndede “Gegevensbeschermingsautoriteit” in geval van een inbreuk op de Toepasselijke Regelgeving Inzake Gegevensbescherming.
  U kunt deze rechten uitoefenen door te schrijven naar het volgende e-mailadres: [in te vullen].
  Uw verzet kan echter, in de praktijk en in voorkomend geval, gevolgen hebben voor uw verzoek om informatie.
  Voor meer informatie over deze verwerking verwijzen wij u naar ons Privacybeleid.