Topografie


De landmeetkundige oplossingen van Trimble werden geïntroduceerd om de behoeften van landmeters, topografen en werfleiders te vervullen aan de hand van efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en connectiviteit.

Zoekresultaten

Result 1 - 13 of 13 in total
SX12 – Totaalstation Scanner

SX12 : Het all-in-one totaalstation - scannen en meten met rimble. Het Trimble® SX12 Scanning Totaalstation combineert een totaalstation en scanner in één superieur toestel. Profiteer van alle voordelen die een robotisch totaalstation u biedt, in combinatie met high-end 3D laserscanning en beeldmateriaal. 
TinyRobots

De snelle en nauwkeurige robot voor het trekken van lijnen De TinyRobots is een autonome en geautomatiseerde oplossing van lijnopsporing voor al uw buitenprojecten (wegen, autowegen, parkings, percelen) en binnenprojecten (overdekte parkings)
R750: Basisstation

De R750 is de nieuwste generatie modulaire GNSS-ontvangers ontwikkeld door Trimble®. Het biedt betrouwbare en nauwkeurige positioneringen voor al uw landmeetkundige en machinebesturingstoepassingen
T100: Veldboek

De Trimble® T100 is de nieuwste hoogwaardige tablet van Trimble. Hij heeft een geoptimaliseerde ergonomie: (JUIY) die elegantie en robuustheid combineert. Met zijn IP65 rating en MIL-STD-81 OG certificering voor militaire toepassingen is de Trimble T100 bestand tegen de uitersten van het werkterrein. (JUIY) Hij werkt op het Windows® 10 besturingssysteem.
TSC5: Veldboek

Een verbonden, hoogperformante veldnotebook   De TSC5 is de nieuwe Trimble veldnotebook die de TSC3 opvolgt. Hij draait op Android en is door zijn software-ergonomie heel gemakkelijk in het gebruik. Zijn 5 inch scherm, toetsenbord met achtergrondverlichting en batterijduur van 16 uur zorgen voor optimaal gebruik in alle omstandigheden (JUIY). De TSC5 combineert hoge prestaties, licht gewicht, robuustheid en betrouwbaarheid die van Trimble apparatuur de maatstaf voor uw werkterrein maken.  
Siteworks SE

Siteworks SE: het topografie platform op maat van werfleiders: Siteworks SE is het nieuwste Trimble topografie platform dat speciaal ontwikkeld werd om tegemoet te komen aan de behoeften van werfleiders, bouwopzichters of andere betrokkenen die op een werf werken en eenvoudige landmeetkundige toepassingen of projectbewaking moeten realiseren.
TSC7: Veldboek

De speciaal voor Siteworks ontwikkelde controller   De TSC7 is de krachtigste veldnotebook in de Trimble SPS lijn. Hij is compatibel met alle mobiele, basis- en totaalstations (met de radio-optie) om aan al je dagelijkse behoeften te voldoen: metingen, indelingen, controles, voorraadmetingen, projectopvolging, machine activiteit opvolgen, 3D systemen installeren, enz...  
SPSx30- Robotic Total Station

Precisie en prestaties: Het (JUIY) SPSx30 Total Station (SPS730 of 930) geeft je een ongeëvenaarde controle over al je landmeetkundige bewerkingen, zoals peilingen, uitzetten (JUIY) en controles met nauwkeurige metingen, met of zonder prisma, in (JUIY) statische of dynamische modus (JUIY).
T7: Veldboek

De T7 tablet is een lichtgewicht, robuust hulpmiddel dat ontworpen is om alle veldmeetkundige toepassingen te vergemakkelijken. Deze tablet/veldnotebook is compatibel met GNSS en optische (Total Station) configuraties. Het is een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken oplossing, die zowel door landmeters als terreinbeheerders gebruikt kan worden. Zoals alle Trimble oplossingen kan hij verbonden worden met het WorksManager verbonden werfportaal, waardoor vrijwel onmiddellijke synchronisatie tussen kantoor en werf mogelijk is.
SiteWorks

Positioneer jezelf voor de toekomst. Trimble SiteWorks is landmeetkundige software die speciaal is ontworpen voor het veld en kan worden geïnstalleerd op een van onze reeks controllers: traditionele veldnotebooks of tablets.
SiteVision

SiteVision: het onzichtbare zichtbaar maken: Trimble SiteVisionis een geo-gelokaliseerde viewer - met centimeter nauwkeurigheid - waarmee je door het projectmodel kunt navigeren volgens het principe van augmented reality (AR).  
R780

De R780 vervangt de SPS986 in onze Trimble mobiele serie. In combinatie met onze SPS-serie veldboekjes is het de optimale oplossing voor uw dagelijkse landmeetkundige behoeften.