Machinegeleiding


Automatisering, connectiviteit, payload weighing system, augmented reality: Trimble brengt werven in het digitale tijdperk en creëert eindeloze mogelijkheden voor productiviteitswinst.

Zoekresultaten

Result 1 - 18 of 18 in total
Earthworks 3D – Excavator

Trimble Earthworks: de benchmark voor geleidingssystemen Trimble Earthworks is Trimble's volgende generatie machinebegeleiding. Verbeterde productiviteit: nauwkeuriger en sneller werken Bespaar brandstof en materiaal: nauwkeuriger, minder herbewerkingen en efficiënter Geavanceerde functies: augmented reality, weging aan boord en automatisering.
Earthworks 2D – Excavator

Je eerste stappen in de besturing van graafmachines  Besturing vanuit de cabine   Deze machinebesturingssystemen geven je essentiële informatie op een scherm in de cabine, en door gebruik te maken van verschillende sensoren die zich op de uitrusting van je graafmachine bevinden, om je graafwerk te vergemakkelijken en te versnellen. Ze helpen je snel de hellingen te bereiken zonder voortdurend de graafdiepte te moeten controleren door uit de machine te stappen of een MINE HOLDER te gebruiken.  
Earthworks 3D – Grader

Trimble® Earthworks helpt je machinisten een ongekende nauwkeurigheid te bereiken. Net zoals bij graafmachines en bulldozers brengen de nieuwe Earthworks IMU sensoren in combinatie met een ergonomisch geoptimaliseerde 10" touchscreen tablet de machinebediening naar een nieuw niveau. Meer precisie met grotere werksnelheid voor al je toepassingen, eenvoudig of complex. Nivelleren van de nieuwe generatie: efficiënt, snel en nauwkeurig!
Earthworks 3D – Bulldozers

De referentie in geleidingsoplossingen speciaal voor bulldozers door Trimble. Trimble heeft zijn Earthworks platform ook aangepast aan bulldozers: Interface, sensoren, montage, alles is ontworpen om je te helpen een ongeëvenaard productiviteitsniveau te bereiken. Net als bij de graafmachines krijg je met Earthworks bulldozers dezelfde voordelen van het gebruik van GCS900 3D met de extra intuïtiviteit van het nieuwe platform op Trimble's 10 inch tablet met aanraaknavigatie en 3D scherm.   Automatiseer machinebewegingen in de afwerkingsfase Toon het project en snijd/vul in real time in de cabine Machine overzicht: verzamel punten en synchroniseer met projectgegevens Horizontale besturing: volgt automatisch een horizontale uitlijning
Trimble Roadworks

Het Trimble® Roadworks besturingplatform voor bestratingsmachines is de nieuwste generatie van geleidingssystemen om asfalteerwerk te automatiseren.   Trimble Roadworks bevat, net als alle nieuwe generaties Trimble machinebesturingssystemen, de standaards van de vorige generaties, maar ook geavanceerde kenmerken die het systeem in het digitale tijdperk brengen, zoals een 3D scherm, een touchscreen tablet, aanpasbare weergaven en IMU sensoren.  
Earthworks 3D – Skid

Helling beheersing voor compacte machines   Trimble Earthworks voor schrankladers biedt dezelfde nauwkeurigheid, veiligheid en materiaal- en brandstofbesparing als machinebesturingssystemen voor andere machines. Combineer de veelzijdigheid en compactheid van je machine met de efficiëntie van Trimble Earthworks om productiever te zijn op kleinere werkterreinen of in krappe omgevingen. Bereik centimeter nauwkeurigheid in minder passages.
Trimble Earthworks

Verhoog je productiviteit en verminder je ecologische voetafdruk op het werkterrein met Trimble machinebesturing Machinebesturingsoplossingen voor al je grondverzetwerk: Het Trimble Earthworks geleidingsplatform is ontworpen om je te helpen nauwkeuriger, sneller en in minder tijd te werken - en biedt je eindeloze productiviteitswinst in alle fasen van je grondverzetwerkzaamheden: productie, afwerking en het aanbrengen van wegmateriaal. 
Trimble Groundworks

Het Trimble Groundworks systeem verbetert de productiviteit, veiligheid, nauwkeurigheid en efficiëntie van boorwerkzaamheden ter plaatse.   Paalvrij boren en rammen Centimeternauwkeurige plaatsbepaling van de frees voor grotere productiviteit en kostenbeheersing
Asphalt & Soil Compactors

Optimaliseer de verdichting, bespaar geld   Trimble's geleidingssystemen voor verdichters optimaliseren de verdichting om sneller binnen de projecttoleranties te geraken.  
Earthworks 2D – Bulldozers

2D machinebesturing die het mogelijk maakt de hoogte en de helling van het bulldozerblad te regelen. Hellingsmeting is ook mogelijk door een hellingsensor aan het systeem toe te voegen. Een laser ontvanger wordt op de top van een mast bevestigd om de hoogte in real time te controleren.   Centimeter nauwkeurigheid Koppeling met lasercel Projectbewaking vanuit de cabine Automatisering In de cabine – bedieningsscherm
GCS900 3D – Loaders

Bereken de exacte positie met het GCS900 3D-geleidingsysteem via uw 3D-project Centimeternauwkeurigheid Automatisering van machinebewegingen
GCS900 3D – Bulldozers

Deze 3D machinebesturing maakt het mogelijk de exacte positie van de hoeken van het bulldozerblad op het 3D project te kennen. Hiermee kun je uiterst nauwkeurig te werk gaan bij zeer complexe projecten.